Regjistrues i zërit (zëri) Mini Spy me mikrofon të jashtëm + WIFI + transmetim i drejtpërdrejtë i zërit nëpërmjet APP + jetëgjatësi baterie deri në 125 ditë

Kodi: 09-131
14 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 12 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Regjistrues i zërit (zërit) Mini Spy (bug përgjimi) me mikrofon të jashtëm + WIFI + transmetim i drejtpërdrejtë i zërit nëpërmjet APP në celular + jetëgjatësi baterie deri në 125 ditë (në modalitetin e ruajtjes).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Regjistrues i zërit (zërit) Mini Spy (bug përgjimi) me mikrofon të jashtëm + WIFI + transmetim i drejtpërdrejtë i zërit nëpërmjet APP në celular + jetëgjatësi baterie deri në 125 ditë (në modalitetin e ruajtjes). Regjistruesi audio Wi-Fi për përgjimin e difektit me dimensione 9 cm x 5 cm x 1,5 cm dhe bateri 3000 mAh pajisje audio e gjeneratës së dytë + 3 mënyra pune. Nuk mbështetet në transmetimin e kartës SIM, por bazohet në një lidhje wifi , kështu që nuk ka kosto mujore. Ka tre mënyra, duke përfshirë dy mënyra të kursimit të energjisë për përdorim afatgjatë në modalitetin e gatishmërisë. Me një mikrofon të jashtëm, mund të përdoret edhe në kuti universale. Mund të përdoret për të kontrolluar LIVE AUDIO 24/7 bazuar në ndjeshmërinë e caktuar dhe për të dërguar një njoftim në celular për arsye sigurie.

Ka regjistrim të shkëlqyeshëm dhe mund të sigurojë efekt zanor me besnikëri të lartë gjatë regjistrimit. Gjithashtu ka regjistrim ciklik dhe funksionon edhe gjatë karikimit. Me aplikacionin celular falas "CamSC Pro" (iOS/Android) mund të dëgjoni transmetim të drejtpërdrejtë audio, pa pasur nevojë të përdorni kartë SIM dhe tarifa shtesë mujore.

Përgjimi audio - regjistrimi i tingujve (bisedat) - mikro dimensionet 9 cm x 5 cm x 1,5 cm

Përgjimi audio - regjistrimi i tingujve (bisedat)

Regjistrimi me zë ruhet në hapësirën ruajtëse në renë kompjuterike ose në një kartë micro SD me madhësi deri në 128 GB (nuk përfshihet në paketë). Pajisja funksionon gjithashtu gjatë karikimit ose kur mundësohet nga një bankë energjie .

Ai ofron 3 mënyra të kursimit të baterisë për të zgjedhur:

1. Modaliteti i regjistrimit të vazhdueshëm. Kur pajisja është e lidhur me rrjetin, përdoruesi mund të kontrollojë audion aktuale të drejtpërdrejtë në çdo kohë dhe pajisja mund të regjistrojë vazhdimisht (madje edhe me regjistrimin e ciklit ciklik).
2. Modaliteti i kursimit të energjisë A - Rryma e gatishmërisë 1,6 mA/h. Kur pajisja është e lidhur me rrjetin, përdoruesi mund të kontrollojë tingullin aktual aktual në çdo kohë, nëse pajisja zbulon tingullin, do të fillojë automatikisht regjistrimin dhe do të dërgojë një njoftim nëpërmjet aplikacionit.
3. Modaliteti i kursimit të energjisë B - Rryma e gatishmërisë 1mA/h. Kur pajisja është e lidhur me rrjetin, përdoruesi mund të kontrollojë VETËM tingullin aktual të drejtpërdrejtë përmes aplikacionit brenda 1 minute nga zbulimi i zërit kur pajisja dërgon një njoftim përmes aplikacionit.

Përgjim sekret - regjistrues audio me valë wifi - transmetim audio live përmes aplikacionit celular

spiun spiun bug përgjimi i të gjithë zërave tinguj

Pajisja e dëgjimit në miniaturë - kompakte portative

defekt në pajisjen e përgjimit që regjistron zërat e bisedave audio

Karakteristikat:

PLUS Pajisja e fuqishme e sigurisë së zërit të gjeneratës së dytë
PLUS Regjistrues kompakt portativ 9 cm x 5 cm x 1,5 cm
PLUS Regjistrimi ruhet në kartën Cloud ose micro SD deri në 128 GB
plus Njoftimet (push notifications) në celular
plus AUDIO LIVE 24/7
plus Lidhje Wi-Fi (jo kartë SIM), pa kosto mujore
plus Bateria 3000 mAh


Specifikim:

Porta USB: Type-C
Mbështetja maksimale: kartë micro SD 128 GB
Madhësia e skedarit audio: 1 MB/min.
Gama e regjistrimit audio: Përafërsisht deri në 5 metra
Aplikacioni celular "CamSC Pro" (iOS/Android)
Bateria: 3000 mA
Rryma e karikimit: 200 mA
Koha e karikimit: Përafërsisht 6 orë
Konsumi i energjisë gjatë punës: 80 mA
Koha e punës në modalitetin e regjistrimit të vazhdueshëm: Maksimumi 37 orë
Rryma e gatishmërisë - Modaliteti i kursimit të energjisë A: 1,6 mA/h
Modaliteti i gatishmërisë - Modaliteti i kursimit të energjisë A: Maksimumi 78 ditë
Rryma e gatishmërisë - Modaliteti i kursimit të energjisë B: 1 mA/h
Modaliteti i gatishmërisë - Modaliteti i kursimit të energjisë B: Maksimumi 125 ditë
Përmasat: 9 x 5 x 1,5 cm
Pesha: 74g


Përmbajtja e paketës:

1 x regjistrues audio Wi-Fi
1 x kabllo USB
1 x lexues kartash Micro SD
1 x kunj rivendosjeje
1 x mikrofon i jashtëm
1 x manual udhëzimi

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

99%