Hartë 3D shumëngjyrëshe prej druri

Hartë 3D shumëngjyrëshe prej druri që mund ta varni në mure. Mund të zgjidhni nga shumë nuanca të ndryshme ngjyrash dhe përmasa nga 100 deri në 300 cm.