Dekor muri prej druri i hartës botërore 3D me dritë të pasme LED RGB - madhësia 150cm x 90cm

Kodi: 66-023
86 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 72 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Dekor muri prej druri të hartës së botës 3D me ndriçim LED RGB (mund të ndryshoni ngjyrat) - me dimensione 150cm x 90cm artikull muri.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dekor muri prej druri të hartës së botës 3D me dritë të pasme LED RGB (mund të ndryshoni ngjyrat) - me përmasa 150cm x 90cm art në mur. Harta unike e murit prej druri me shkëlqim 3D në akrilik, pasi imazhi ka gdhendur me lazer kufijtë shtetërorë, emrat e shteteve dhe kryeqytetet, dhe ka PËRPUNIM SHUMË SAKTËSI. Kjo është një dizajn cilësor dhe shumë i këndshëm , i cili nuk duhet të mungojë në një shtëpi elegante, zyrë, showroom etj. Çdo pjesë e vetme është e punuar me dorë , çdo detaj ka kaluar kujdesin e madh në prodhim. E gjithë harta e udhëtimit 3D përbëhet nga disa pjesë druri që mund të lidhen saktësisht me një saktësi prej milimetrash. Është si një enigmë e thjeshtë.

Kjo lloj harte është me dritë prapa, gjë që vetëm i shton vlerë dizajnit të saj dhe pamjes cilësore. Instalimi nuk është aspak i vështirë, gjithçka që ju nevojitet do të gjeni direkt në paketim. Harta është ngjitur në akrilik dhe ju duhet të shponi në mur - por pothuajse çdokush mund ta trajtojë instalimin. Hartat e murit 3D mund të përdoren si plotësues elegant në çdo brendshme, dhe sigurisht që kanë gjithashtu një efekt edukativ, pasi ju keni të gjithë hartën e botës gjithmonë para syve dhe të gjithë informacionin gjeografik në dorë.

Harta e botës prej druri me ndriçim 3D LED mund të përdoret gjithashtu si një aksesor elegant i murit me ndriçim falë dritës së prapme RGB.

Mund të ndryshoni çdo ngjyrë të dritës së prapme përmes telekomandës

Harta e botës prej druri në mur, me dritë led

Në paketimin e hartës së drurit do të gjeni edhe 1 busull druri, 2 varka druri dhe 3 avionë druri , të cilët mund t'i ngjitni në hartën e drurit si një rigjallërim i madh.

• Një hartë prej druri është një dhuratë e shkëlqyer për mikun, të dashurën ose familjen tuaj
• Një dhuratë e shkëlqyer për shefin, kolegët ose si një shtesë në zyrë
• Këto harta prej druri janë bërë tërësisht me dorë dhe përpunohen deri në detaje
• Një shtesë efektive edhe për shtëpinë tuaj
• Paketa dhuratë e hartës

Gdhendja cilësore e emrave në hartë plotësohet nga drita e pasme e dizajnit.

hartat e botës prej druri me ndriçim ledhartat e botës prej druri - me ndriçim LED

 

Lloji i hartës:

BAZË: Harta LED me emrat e vendeve, kryeqyteteve të vendeve + Shteteve të SHBA-së, Kanadasë, Australisë. Liqenet, lumenjtë dhe qytetet më të mëdha në botë + Qytetet më të mëdha

Madhësitë e hartave dhe ngjyrat e drurit që mund t'i gjeni në ofertën tonë:

L - 150x90 cm
XL - 200x120 cm
XXL - 300x175 cm

harta led në mur

Trashësia e drurit - 6 mm
Materiali - i punuar me dorë nga druri
Ngjyra e hartës mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra në foto, sepse është prej druri natyral

INSTALIMI

Lehtë për t'u instaluar në më pak se një orë, sepse çdo pjesë e hartës ka një numër që përputhet me shabllonin e përfshirë në udhëzuesin e bashkangjitur të instalimit.
Harta është ngjitur në akrilik dhe instalohet në mur me shpim (përveç pjesëve më të vogla të hartës, të cilat janë ngjitur dhe nuk janë me ndriçim prapa)

 

Përdorni kunjat shtytëse - aeroplanë ose flamuj për të shënuar çdo vend në hartë.
(mund të porositet si aksesor në hartë)

Harta e botës prej druri - kunjat e shtytjes së avionëveHarta e botës prej druri - flamuri i kunjave të shtytjes
  

Përmbajtja e paketës:

1x hartë e botës prej druri me dritë prapa led, madhësia L - 150 cm x 90 cm (5 ”x35”) - e shpalosur në copa individuale
1x shirit LED me përshtatës dhe burim LED
1x Telekomanda për të ndryshuar ngjyrën e dritës së prapme
1x Model për vendosjen e saktë të hartës
1x Set për instalimin e hartës në mur
1x Udhëzimet e instalimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%