Harta 3D në mur - hartë druri 150 cm x 90 cm

Kodi: 66-018
34 900 L 21 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 17 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Hartat 3D në mur në dizajn ekskluziv. Kjo hartë 3D e botës prej druri si një pikturë me përmasa 150cm x 90cm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Harta 3D në mur në dizajn ekskluziv. Kjo hartë 3D e botës prej druri si pikturë me përmasa 150cm x 90cm (59”x35”) ka kufij të shteteve të gdhendura me lazer, emra shtetesh dhe ka PËRPUNIM SHQIPTAR SAKTËSI. Të gjithë emrat e vendeve, qyteteve e kështu me radhë janë në anglisht. Çdo Një pjesë e vetme është e punuar me dorë, çdo detaj ka kaluar kujdesin e madh në prodhim.E gjithë harta e udhëtimit 3D në mur përbëhet nga disa pjesë druri që mund të lidhen me një saktësi milimetrash.Është si një enigmë e thjeshtë. Harta është bërë nga shtresa të shumta druri, të cilat janë ngjitur manualisht me njëra-tjetrën. Pjesët individuale janë lyer me dorë me njollë të veçantë druri - 5 ngjyra, dhe kanë trashësi nga 6 mm deri në 18 mm.

Harta është bërë nga shtresa të shumta druri, të cilat janë lyer me dorë me njollë druri të veçantë në 5 ngjyra.

Harta e botës 3D me ngjyra të dorës në mur

Instalimi nuk është aspak i vështirë, gjithçka që mund të gjeni direkt në paketë. Nuk është e nevojshme të përdorni asnjë ngjitës. Me shabllonin e mbyllur mund të vendosni me saktësi kontinentet individuale dhe me shiritin ngjitës të dyanshëm të mbyllur mund ta aplikoni lehtësisht në mur. Pra, nuk ka nevojë të përdorni asnjë ngjitës, sepse mund të shkaktojë ndonjë dëmtim të murit. Të gjithë mund të përballojnë instalimin.

Hartat e murit 3D mund të përdoren si plotësues elegant në çdo brendshme, dhe sigurisht që kanë gjithashtu një efekt edukativ, pasi ju keni të gjithë hartën e botës gjithmonë para syve dhe të gjithë informacionin gjeografik në dorë.

Harta e botës 3D prej druri që mund të aplikohet lehtësisht në mur.

Hartat 3d të botës prej druri në mur

Në paketimin e hartës prej druri do të gjeni 1 busull druri, 2 varka druri dhe 3 avionë druri që mund t'i ngjitni në mur pranë hartës për të nxjerrë në pah përshtypjen.

• Një hartë prej druri është një dhuratë e shkëlqyer për mikun, të dashurën ose familjen tuaj
• Një dhuratë e shkëlqyer për shefin, kolegët ose si një shtesë në zyrë
• Këto harta prej druri janë bërë tërësisht me dorë dhe janë të përpunuara në detaje
• Një shtesë efektive për shtëpinë tuaj
• Paketa dhuratë e hartës

Kufijtë kombëtarë dhe emrat e vendeve të gdhendura me lazer

Harta 3D prej druri në kontinentet e mureve

Lloji i hartës:

Një hartë me emrat e shteteve dhe kufijtë + emrat e shteteve të SHBA-së, Kanadasë dhe Australisë

Madhësitë e hartave dhe ngjyrat e drurit që mund t'i gjeni në ofertën tonë:

M - 100x60 cm, 1-1,2 kg
L - 150x90 cm, 2,1-2,3 kg
XL - 200x120 cm, 3,6-4 kg
XXL - 300x175 cm, 5-7 kg

Harta 3d prej druri në madhësinë e murit L

Trashësia - 6 mm deri në 18 mm
Materiali - i punuar me dorë nga druri
Ngjyra e hartës mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra në foto, sepse është prej druri natyral

INSTALIMI

Lehtë për t'u instaluar në më pak se një orë, sepse çdo pjesë e hartës ka një numër që përputhet me shabllonin e përfshirë në udhëzuesin e bashkangjitur të instalimit.
Harta përmban një shirit ngjitës të veçantë që nuk shkatërron muret tuaja (por nuk ngjitet në letër-muri).

Përdorni kunjat shtytëse - aeroplanë ose flamuj për të shënuar çdo vend në hartë.
(mund të porositet si aksesor në hartë)

Harta 3D prej druri në mur - kunjat e shtytjes së avionëveHarta 3d prej druri në mur - shtytje kunjat flamuj

Përmbajtja e paketës:

1x 3D harta botërore prej druri, madhësia 150 cm x 90 cm (59”x35”) - e shpalosur në copa individuale
1x Model për vendosjen e saktë të hartës
1x Set shirit ngjitës të dyanshëm për montim në mur
1x Udhëzimet e instalimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (6)

100%