Dekantues vere me qafë më të gjerë - SET MAGIC

Kodi: 94-001
4 900 L 4 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 333 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Set dekantues vere Magic me qafë më të gjerë - Diametri i qafës 42 mm me filtër. Është zhvilluar për ajrim të menjëhershëm të verës.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Set dekantues vere Magic me qafë më të gjerë - Diametri i qafës 42 mm me filtër. Është zhvilluar për ajrim të menjëhershëm të verës. Thjesht derdhni verën nga shishja përmes MAGIC DECANTER në gotë.

Një domosdoshmëri për adhuruesit e verës së kuqe. Ky dekantues i rrjedhës i jep aromë dhe shije verës suaj menjëherë. Thjesht vendoseni mbi një gotë dhe derdhni verën në të dhe shijoni shijen e vërtetë që në momentin e parë. Ju do të shihni ndryshimin në aromë dhe shije me përdorimin e këtij dekanteri. Shija e shkëlqyer e verës nuk varet vetëm nga klasa dhe cilësia e saj e llojit. Detaji i kërkuar për të rritur shijen dhe aromën e verës , është servirja dhe derdhja në gotë. Disa verëra do të dallohen pas dekantimit . Për prodhuesit e verës dekantimi i verës është një proces i gjatë dhe shumë i vështirë që duhet bërë siç duhet për të ruajtur shijen dhe aromën e verës. Duke përdorur këtë metodë ju mund të modifikoni verërat veçanërisht të vjetra ose verërat me shije të fortë.

gabimi i aeratorit

Nuk ka asnjë procedurë më të lehtë që mund të theksojë shijen dhe aromën e verës suaj për përvojë të përsosur. Qëndrimi i dekanterit nuk ka nevojë të fshihet diku në dollap. Dizajni i tij i thjeshtë dhe elegant do të ndriçojë çdo hapësirë. Kurbat e stendës po luajnë me dritën dhe do t'i bëjnë përshtypje të gjithëve në çdo rast.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (3)

89%