Hapëse vere elegante elektrike

Kodi: 94-014
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Hapëse vere elegante elektrike luksoze - Hapja e verës nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe më elegante si me hapësen tonë elektrike. Procedura është e thjeshtë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Hapëse vere elegante elektrike luksoze - Hapja e verës nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe më elegante si me hapësen tonë elektrike . Procedura është e thjeshtë - rifusni shishen me fletë metalike, vendosni hapësin e verës në pjesën e sipërme të shishes dhe shtypni butonin.

Nuk keni pse të shqetësoheni për ndonjë problem siç është fundosja e tapës - vera do të hapet shpejt dhe automatikisht. Provimi i verës së mirë është një përvojë e paharrueshme. Sigurisht, nëse nuk përdorni një hapëse vere klasike. Nëse jeni të lodhur nga mundja me tapa, provoni këtë hapëse elegante shishe! Me këtë hapëse luksoze do të kurseni kohë, sepse hapja e verës do të zgjasë vetëm disa sekonda! Me siguri të gjithë i dinë problemet se si të hapni verën dhe si ta hiqni tapën shpejt dhe me siguri për të shmangur zhvlerësimin e pijeve të shijshme.

Është e lehtë me hapësin tonë elektrik të verës. Merrni hapësin, vendoseni në qafën e shishes, shtypeni dhe brenda dhjetë sekondave tapa është larguar! Kjo eshte! Pajisja e preferuar mes adhuruesve të verës dhe tashmë është e disponueshme në vendin tuaj. Dhuratë luksoze!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim