LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje SIM 3G

Kodi: 70-004
39 900 L 29 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 24 917 L
Shitja përfundon 27. 7. 2024, 23:59 ose derisa furnizimet të mbarojnë.
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

LANGIE S2 - përkthyes zëri ✅ me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje 3G SIM - blej online me një çmim të mirë.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje 3G SIM - blej online për një çmim të mirë. LANGIE vjen në një version të ri S2 , i cili përmban një numër përmirësimesh kundër paraardhësit të tij, LT-52. Para së gjithash, ai nuk është më thjesht një përpilues, por një guidë turistike me funksione të plota. Dallimi më i rëndësishëm është mbështetja e kartës SIM 3G - LANGIE GLOBAL SIM, me të cilën mund të komunikoni në 160 vende të botës.

Përkthim zanor me dy drejtime me përkthim të drejtpërdrejtë zanor, falë të cilit nuk do të jetë më problem për ju të kuptoni njerëzit gjatë udhëtimit nëpër botë. Ju pëlqejnë udhëtimet dhe zbuloni vende të reja? Keni nevojë të përktheni një gjuhë? Ju sigurisht i mbani mend situatat e pakëndshme që ndodhën për shkak të pengesës gjuhësore. Jo më! Përkthyesi dixhital i zërit LANGIE, që përmban deri në 53 gjuhë të pabesueshme, do ta bëjë të lehtë komunikimin tuaj jashtë vendit. Jetëgjatësia e baterisë, e cila është deri në 5 ditë në modalitetin e gatishmërisë, sigurisht që do të jetë gjithashtu interesante. Përkthyes i dobishëm portativ që mund ta përdorni kudo që të shkoni. LANGIE - përkthyes i aktivizuar me zë në kohë reale për përdorim të përditshëm. Ideale për përkthime të drejtpërdrejta gjatë udhëtimit ose punës jashtë vendit me këtë përkthyes audio të menjëhershëm.

Ofron përkthyesi më i mirë i të folurit dhe të folurit LANGIE S2

Funksionet e përkthyesit langie s2

Përdorni përkthimin në 160 vende të botës përmes LANGIE GLOBAL SIM

përkthyesi zëri Mbështetje LANGIE 3G SIM
Nëse nuk keni një rrjet WiFi të disponueshëm, mund të përdorni një rrjet rrjeti 3G n për t'u lidhur me internetin. Përdorimi i kartës SIM Langie Global, e cila pas blerjes përfshin një kredit fillestar prej 10 USD (rreth 50 MB , që mund ta përdorni për më shumë se 500 përkthime - mesatarisht 7 sekonda për frazë) ​​në më shumë se 160 vende të botës. Lista e plotë e shteteve KËTU .
Vlefshmëria e Kartës SIM LANGIE GLOBAL nuk është e kufizuar në kohë dhe skadon vetëm nëse karta SIM nuk përdoret për më shumë se 2 vjet. Pasi të jenë përdorur të dhënat me parapagesë, mund ta rimbushni kartën SIM direkt përmes faqes së internetit
www.langieglobalsim.com pasi futni numrin e telefonit dhe zgjidhni mënyrën e tarifimit.

Përkthyesi LANGIE S2 ofron gjithashtu mundësinë për të krijuar një pikë aksesi për kartën SIM LANGIE GLOBAL - SPOT HOT 3G. Nëse dëshironi të krijoni dhe të ndani një pikë aksesi Hotspot Langie me pajisje të tjera (të tilla si celulari ose tableti) dhe të përdorni të dhënat e internetit në të gjithë botën, preferohet të zgjidhni një paketë të dhënash interneti të kufizuar në kohë me një vëllim më të madh të dhënash (për shembull 1 GB - 5 GB). Nëse përdorni një kartë SIM vetëm për përkthim në internet nëpërmjet LANGIE, e cila konsumon vetëm një sasi të vogël të dhënash, mjafton të rimbushni kredinë për (10 USD - 100 USD, çfarë është rreth 50MB - 500MB të dhëna) dhe këto të dhëna janë jo të kufizuara në kohë, kështu që mund t'i përdorni për 1-2 vjet (pa skadim të kufizuar).

Tani mund të futni çdo kartë SIM në LANGIE, por nuk keni nevojë të futni asnjë kartë SIM nëse nuk dëshironi. Thjesht lidheni me një rrjet WiFi të disponueshëm dhe përkthimi LANGIE funksionon ashtu siç duhet.

Langie e gjen përdorimin e saj edhe kur punon jashtë vendit.

Nëse nuk flisni rrjedhshëm një gjuhë të huaj të vendit ku do të punoni, LANGIE është një zgjidhje e shkëlqyer për ju. Qoftë për femra në punë infermierie jashtë vendit apo për meshkuj në punë të ndryshme ndërtimi.

përkthyes xhepi langie s2përkthyesi i të folurit langie s2

LANGIE - Përkthyes dixhital që mund ta blini këtu
Nuk ka tarifa shtesë për përditësime ose tarifa të tjera të fshehura. Nuk ka nevojë të regjistroni të dhëna personale ose të instaloni aplikacionin në celular.

Përkthyesi elektronik i të folurit LANGIE do të hapë mundësi të reja për ju kudo në botë! Ai është i destinuar për të gjithë , qofshin fëmijë apo të moshuar , të cilët do ta vlerësojnë përdorimin e lehtë të përkthyesit. Përkthyesi i zërit , i cili do të jetë me ju kudo që të shkoni. Mund të përkthejë lehtësisht fjali të gjata (jo vetëm fraza të shkurtra). Përkthyesi LANGIE online dhe offline është në magazinë tonë drejtpërdrejt për shitje - një çmim që është më se i përshtatshëm për përdorimin e tij.

përkthyes elektronik langie s2

Përdorimin e vërtetë të LANGIE për përkthim në praktikë mund ta shihni në këto video nga Ukraina dhe Londra:

Mund të shihni më shumë video direkt në kanalin LANGIE në Youtube KËTU : kanali langie në youtube

Kjo pajisje revolucionare shërben gjithashtu si një luajtës multimedial për video, fotografi ose si përkthyes në grup (mund të çiftoni më shumë përkthyes LANGIE) - veçanërisht i përshtatshëm për delegacione të shumta të huaja. Një tjetër mundësi për ju do të jetë mundësia e të mësuarit të një gjuhe të huaj - një softuer i sofistikuar mësimor. Pra, ju keni në dispozicion edhe fjalorin e përkthimit në 53 gjuhë (jo vetëm fjalor anglisht) dhe mund të përktheni fjali ose tekste të tjera online/offline.

Faqja zyrtare e internetit për më shumë informacion rreth përkthyesit elektronik të zërit LANGIE - www.langie.eu

Faqja zyrtare në internet e përkthyesit të zërit langie

Ky është REVOLUCION në KOMUNIKIM !!!
PËRKTHUESI MË I MIRË BOTËROR I ZËRIT

Mbështetja e Langie Translator për përkthimin në internet dhe offline me një saktësi të pabesueshme!

përkthyesi i të folurit langie s2 i ri

Si funksionon në të vërtetë?

Punon në një parim shumë të thjeshtë dhe intuitiv . Thjesht mbani tastin e prekjes në pajisje ndërsa thoni fjalë, më pas lëshojeni dhe pajisja përkthen menjëherë fjalitë e kërkuara.

Langie është e pajisur me një LCD të integruar 1" me prekje dhe një sistem të dyfishtë altoparlantësh dhe mikrofonësh me cilësi të lartë. Një mikrofon dhe altoparlant janë në anën e përparme të pajisjes, përmes të cilit mund të flisni mesazhin në gjuhën tuaj, dhe një person pranë jush (person i huaj) do të dëgjojë menjëherë përkthimin në gjuhën e tij dhe, në këmbim, një person i huaj mund ta thotë përgjigjen në gjuhën e tij, përmes mikrofonit dhe altoparlantit në anën e pasme të pajisjes, dhe ju do të dëgjoni menjëherë përkthimi në gjuhën tuaj.

punime përkthimi langie

Nëse dëshironi të përktheni disa tekste ose fjalë në një gjuhë tjetër, thjesht shtypni dhe mbani butonin blu të mikrofonit dhe lëshojeni pasi të përfundojë mesazhi i folur (teksti). Brenda 1-2 sekondave, përkthyesi e përkthen mesazhin tuaj në formën e tekstit të parë në ekran dhe ky mesazh do të jetë i disponueshëm edhe në formën audio (kjo gjuhë duhet të mbështetet). Nëse dëshironi të përktheni atë që ju thotë personi tjetër, thjesht shtypni dhe mbani butonin e verdhë të mikrofonit dhe lëshojeni përsëri kur mesazhi të përfundojë. I gjithë procesi është tepër i thjeshtë.
si funksionon përkthyesi langie

Shumë praktik është edhe funksioni i përkthyesit GROUP dhe sigurisht që do ta gjejë aplikimin e tij në delegacione të ndryshme të huaja.

Mjafton të çiftoni pajisjen tuaj me 2 ose më shumë përdorues të LANGIE në internet nëpërmjet WiFi, në mënyrë që një udhëzues ose përkthyes të mund të flasë me shumë njerëz anembanë botës në të njëjtën kohë. Kjo veçori mbështet gjithashtu krijimin e një grupi, ku më shumë njerëz që flasin gjuhë të ndryshme mund të komunikojnë me njëri-tjetrin dhe secili prej tyre mund të jetë në një vend të ndryshëm. Në një pajisje mund të krijohen disa grupe të pavarura.

Keni nevojë për shembull, përkthyes anglisht-gjermanisht? Nuk ka problem! Ky përkthyes tekstesh dhe fjalish do ta menaxhojë lehtësisht. Një përkthyes xhepi mund të njohë zërin tuaj dhe më pas ta përkthejë atë në kohë reale në një numër të madh gjuhësh, duke e bërë atë një mjet të shkëlqyer gjuhësor për udhëtime, vetë-edukim, blerje ose biznes. Ai i përkthen fjalët tuaja menjëherë dhe për këtë arsye ju bën të ndiheni sikur po komunikoni drejtpërdrejt me një person tjetër. Falë mini-dizajnit praktik, është shumë i lehtë për t'u mbajtur , mund ta vendosni në xhep, çantat e dorës etj.

përkthyes zëri LANGIE S2përkthyes duke folur langie s2

Këtu mund të shihni tabelën e gjuhëve të përkthyesve LANGIE të mbështetura.

Jo të gjitha gjuhët kanë në dispozicion një përkthim zanor të folur, por shumica e gjuhëve përfshihet me përkthimin e tekstit të folur
(të gjitha gjuhët përkthejnë frazat në formë teksti në ekranin LCD).

gjuhët e mbështetura LANGIE

Lista e plotë e gjuhëve:

afrikane, arabe, bengali, bullgare, kamboxhiane, kantoneze, kineze, kroate, çeke, daneze, holandeze, angleze, filipinase, finlandeze, frëngjisht, gjermane, greke, hebraike, hindu, hungarisht, indonezisht, islandisht, italisht, japonez, javanez, Koreane, Lao, Letonisht, Lituanisht, Malajisht, Malajisht, Nepaleze, Norvegjeze, Persiane, Polake, Portugeze, Rumanisht, Ruse, Serbe, Sinhale, Sllovake, Sllovene, Spanjisht, Sundanisht, Suahili, Suedisht, Tamile, Telugu, Tajlandisht, Turqisht, vietnameze, ukrainase, urdu

Përkthyesi i xhepit në modalitetin offline pa lidhje interneti ofron:

Mbështetje multimediale - galeri fotografish, regjistrues dixhital zëri, riprodhues video dhe muzikor.
Funksioni arsimor - përmban edukimin me zë dhe figurë për gjuhët bazë. Kështu që ju mund të mësoni gjuhën kudo që të shkoni.
Përforcuesi audio - regjistron dhe më pas forcon fjalët tuaja të folura, ndihmon shumë në komunikimin me njerëzit që kanë dëgjim më të keq.

Karakteristikat e langie s2

Nëse çiftoni një përkthyes xhepi me Wi-Fi në internet, do të merrni disa veçori interesante:

Kërkimi me zë për imazhe - Njeh zërin tuaj dhe më pas kërkon gjënë e dëshiruar në formën e një imazhi.
Përkthyesi në grup - Bashkohuni në një bisedë në grup me njerëz në gjuhë të ndryshme.
Përkthimi nga gjuha vendase në gjuhë të tjera botërore, kërkon lidhje online.

Pamja paraprake e përkthimit të langie në internet Përkthyes zëri në 53 gjuhë
Ai njeh zërin tuaj dhe më pas e përkthen atë në një numër të madh gjuhësh. Për njohje më të mirë të fjalëve, kërkohet lidhje interneti WiFi.
kërkimi me zë langie për imazhe Kërkimi me zë për imazhe
Njeh zërin tuaj dhe më pas kërkon imazhin që dëshironi. Kërkohet lidhje interneti WiFi.
përkthyes në grup - përkthyes Përkthyes në grup
Lidhja online lejon biseda në grup me njerëz në gjuhë të ndryshme. Kërkohet lidhje interneti WiFi.
përkthimi jashtë linje langie Përkthyes fjalësh pa lidhje në internet
Ai njeh zërin tuaj dhe mund të përkthejë fraza të shkurtra ose fjalë të thjeshta bazuar në algoritmin e integruar të përdorur për përkthime të kuptueshme. Ai mbështet vetëm 13 gjuhë botërore.
mësimi i gjuhës langie Opsioni i vetë-mësimit pa lidhje në internet
Me softuerin e integruar, ju mund të mësoni gjuhën e zgjedhur botërore shumë shpejt dhe me efikasitet.

Karakteristikat:

plus Përkthim i menjëhershëm në 53 gjuhë
plus Mikrofon i ndjeshëm me njohjen e zërit
plus Regjistrues dixhital i zërit
plus Luajtësi i muzikës dhe videove
plus Përkthimi online/Offline
plus Jetëgjatësia e baterisë: 5 ditë në gatishmëri/5 orë funksionim të vazhdueshëm

përkthyesi në internet langie s2përkthyesi më i mirë elektronik langie s2

Cilat janë avantazhet e përkthyesit të dorës LANGIE në krahasim me përkthyesin klasik nëpërmjet aplikacionit në telefonin tuaj?

 1. Përkthyesi LANGIE është një pajisje profesionale përkthimi, sistemi i harduerit dhe softuerit është projektuar dhe prodhuar drejtpërdrejt për përkthimin e të folurit. Nuk është një telefon i krijuar për shumë qëllime.
 2. Ka një teknologji për përdorim në një mjedis me zhurmë ( reduktimi i zhurmës së të folurit gjatë përkthimit ), aplikacioni klasik për përkthim ka një problem me të.
 3. Shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur . Edhe për njerëz jo të aftë teknikisht.
 4. Duke përdorur cilësinë më të lartë të shërbimeve të përkthimit dhe duke integruar sistemet kryesore të njohjes së përkthimit në botë, mekanizmi i sistemit të të mësuarit të LANGIE është pothuajse në të njëjtin nivel me njerëzit. Sistemi i tij i njohjes së gjuhës është hibrid , i bazuar në modelimin akustik të rrjetit nervor dhe modelimin gjuhësor.
 5. Ai përdor shërbim të avancuar përkthimi, saktësia e përkthimit është shumë më e lartë se aplikacionet klasike të përkthimit falas në telefon.
 6. LANGIE përdor serverët e vet të përkthimit në shumë vende të botës, shërbimi i përkthimit është i qëndrueshëm dhe i shpejtë.
 7. Është një produkt i pavarurnuk është i lidhur për t'u përdorur me një celular ose aplikacion në telefon, nuk ruan dhe nuk kërkon asnjë të dhënë personale në krahasim me përdorimin e aplikacionit celular përmes telefonit.
 8. LANGIE ka gjithashtu shumë veçori të tjera , të tilla si të mësuarit, përkthyes në grup, etj .
 9. Në shumë raste, përdorimi i një telefoni celular është mjaft personal . Personi me të cilin po përpiqeni të komunikoni nuk është i njohur me telefonin tuaj dhe pas një kohe të caktuar ndoshta do t'ju duhet ta ktheni përsëri telefonin tuaj për të shkyçur ekranin. Celulari është për një përdorues , jo për shumë përdorues. Përdorimi i një telefoni celular për këto përkthime të dyanshme e bën atë mjaft të pakëndshme.
 10. LANGIE nuk kërkon ndonjë tarifë të fshehur për përdorimin e shërbimeve të përkthimit.
Dhe gjithashtu do të vlerësoni këto përfitime:
shtyp langie
Vetëm 1 sekondë dhe LANGIE
do të përkthejë çfarë të duash
aplikacion për përkthim në celular
Më shumë se 10 sekonda
para se të filloni përkthimin
Përdorimi i Langie
Përkthim i drejtpërdrejtë audio
pikërisht ndaj personit tjetër

përkthimi i tekstit në smartphone
Asnjë e drejtpërdrejtë
përkthimi i zërit
ndaj personit tjetër

Langie mban baterinë
Jetëgjatësia e baterisë LANGIE është deri në 5 ditë

bateria vydrz mobil
Jetëgjatësia e baterisë së telefonit inteligjent zakonisht brenda 1 dite

Pse është më mirë të kesh një lidhje ONLINE sesa përkthim OFFLINE kur përdor LANGIE?​

Sigurisht, duhet të kuptoni se çdo mënyrë përkthimi OFFLINE në të gjithë përkthyesit përmban vetëm një fjalor të kufizuar (vetëm bazë) dhe përkthimi shpesh është i pasaktë ose i pakuptueshëm. Modaliteti ONLINE pas lidhjes me rrjetin WiFi siguron përditësimin dhe korrigjimin e vazhdueshëm të përkthimit , baza e të dhënave është disa herë më e madhe se përkthimi offline kështu që ju keni garancinë se përkthimi do të jetë sa më i saktë dhe do të mund të komunikoni pa asnjë vështirësi. Për lidhjen Wi-Fi, ju rekomandojmë që të krijoni pikën e aksesit të Wi-Fi celular HOT SPOT direkt nga telefoni juaj celular (të cilin do ta keni gjithmonë pranë) ose të përdorni kartën SIM LANGIE GLOBAL 3G.

Brenda Bashkimit Evropian, ju mund të përdorni të dhënat celulare pa pagesë (si pjesë e paketës tuaj me parapagesë në vendin tuaj). Nëse udhëtoni në vende jashtë BE-së, ju rekomandojmë të përdorni kartën SIM LANGIE GLOBAL 3G, të cilën mund ta blini nga ne. Kështu që ju do të keni ende një lidhje aktive në internet, do të mund të shfletoni internetin përmes telefonit tuaj celular kudo që lëvizni dhe përkthyesi LANGIE do të funksionojë sa më mirë që të jetë e mundur :)

A mund të përkthejë Langie vërtet me besueshmëri?

LANGIE është një produkt i avancuar IT i gjeneratës së fundit . Për të arritur rezultatet më të mira të përkthimit, ai punon me 7 motorë kërkimi në internet. Prodhuesi ka edhe më shumë se 20 vjet përvojë në tregun e edukimit dhe të përkthimit në gjuhë të ndryshme botërore. LANGIE po zgjeron dhe përditëson vazhdimisht bazën e të dhënave të saj OTA direkt në pajisjen tuaj për të ofruar mjetin më efektiv të xhepit për përkthim në gjuhë të tjera të ditëve të sotme.

përdorimi real i përkthyesit langie

Specifikimet:

Lloji: LANGIE S2
Procesori: ARM Cortex 1,3 GHz QUAD-core
Kujtesa: 16 GB
LCD: Ekran me prekje 1,08" (27,5 mm)
3G: WCDMA
Bateria: 3,7 V/2000 mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Karta Micro SD: Mbështet deri në 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Hyrja e kufjeve - Konektor i folesë 3,5 mm
Përshtatës USB: Hyrja 100V - 240V
Përshtatës USB: Dalje 5V DC 1500mA
Dimensionet: 48mm x 148mm x 17mm
Pesha: 125 g

Përmbajtja e paketës LANGIE:

1x përkthyes zëri LANGIE S2
1x karikues USB
1x kabllo USB
1x kufje
1x këllëf mbrojtës
1 x gjilpërë për zgjedhjen e kartës SIM
1 x stilolaps gome
1x Litar

MANUAL (udhëzim për përdorim) në anglisht për shkarkim KËTU : ikona pdf
LANGIE SIM (udhëzime për përdorimin e kartës SIM LANGIE GLOBAL) KETU : ikona pdf
Katalogu Promo LANGIE – Funksionon KËTU : ikona pdf

paketa e përkthyesit langie s2 përfshin

Diskutimi i produktit (3)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Häl

pyetje

Häli Piik pergjigje

Përshëndetje!
A është suahili me përkthim zanor?
pershendetje,
Maja e zërit

Përkthyer nga: et
0
Mar

LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje SIM 3G

Marika Češková pergjigje

A mund të përkthehet edhe në gjuhën çeke?

Përkthyer nga: cs
Cool Mania

LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje SIM 3G

Peter pergjigje

po

Përkthyer nga: sk
Dan

LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje SIM 3G

Danihlík František pergjigje

Përshëndetje, a mund të përdoret edhe pa Wi-Fi?

Përkthyer nga: cs
Tom

LANGIE S2 - përkthyes zëri me diktator elektronik (përkthe 53 gjuhë) + mbështetje SIM 3G

Tomáš pergjigje

Diten e mire,
për sa kohë që ju vendosni një kartë të dhënash në të, po. Përkthimi jashtë linje është shumë i kufizuar

Përkthyer nga: cs
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (8)

99%
100%
Peter

Një produkt praktik

Përkthim mjaft i saktë
Shumë veçori të tjera
Përshtatet në dorë
Jetëgjatësia e baterisë

Unë e rekomandoj atë për çdo udhëtar

Përkthyer nga: sk