Paketa e poppers - 5x e përzier

Kodi: 05-057
6 000 L 4 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

PAKETA EXTRA e Poppers - 5x PËRZIERJE e markave më të njohura dhe më të mira të poppers (pastrues nitrit) që mund t'i blini në internet direkt nga ne.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

PAKET EXTRA POPER - 5x MIX. Përzierje e markave më të njohura dhe më të mira të poppers (pastrues nitrit) që mund të blini online direkt nga ne. Dorëzimi në mbarë botën.

5xPack Poppers për një çmim veprimi.

Ju mund të zgjidhni çdo 3 pjesë nga markat e poppers të listuara më poshtë.
(Vetëm shkruani sa pjesë të markave në shënim sipas renditjes).

Zgjidhni nga këto marka:
RAM, RAVE, KUQE, ORGASMUS, IBIZA, RAW

përzierje e poppers 5 copë

Në shitje mund të blini lloje të ndryshme popperash (pastrues nitritesh) direkt nga Anglia ose Holanda   në e-shop online me çmime të mira.


Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • produkti përmban 10 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
  • hiqeni nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%