Poppers ultra të fortë Rush GOLD LABEL - 24 ml

Kodi: 05-076
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers Rush ultra të fortë GOLD LABEL 24 ml (pastrues nitrit - nitriti izopropil) është formula e një popperi të ri shumë efektiv në treg. Për shitje në dyqanin tonë elektronik, mund të blini online - çmimi është adekuat për efektin

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers Rush ultra të fortë GOLD LABEL 24 ml (pastrues nitrit - nitriti izopropil) është formula e një popperi të ri shumë efektiv në treg. Për shitje në dyqanin tonë elektronik, mund të blini online - çmimi është adekuat për efektin

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!!!

  • Produkti përmban 24 ml: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Nuk shitet per te mitur. Mos e zbrazni në kanalizime.
  • Shumë e ndezshme, mos e përdorni pranë flakës së hapur!
  • Toksike nga thithja. Shumë toksike nëse gëlltitet.
  • Ruani në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Qëndroni të mbyllur. Mbajeni enën të mbyllur fort.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim