Burimi i furnizimit me energji për shiritin LED - 60W DC12V

Kodi: 79-025
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Burimi i furnizimit me energji për shiritat LED - 60W DC12V me certifikim IP67 - që do të thotë rezistencë ndaj pluhurit dhe rritje të rezistencës ndaj ujit.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Burimi i furnizimit me energji për shiritat LED - 60W DC12V me certifikatë IP67 - çfarë do të thotë rezistenca ndaj pluhurit dhe rezistencë e shtuar ndaj ujit. Furnizimi me energji elektrike është projektuar për përdorim me shirita LED fleksibël silikoni dhe kërkon instalim profesional. Ato janë të lidhura me rrjetin elektrik (230V). Ato janë veçanërisht të përshtatshme për montim të integruar, por është e nevojshme të sigurohet një furnizim i mjaftueshëm i ajrit për ftohje. Paketa nuk përfshin kabllo, dhe vetë furnizimi me energji duhet të mbrohet nga kontakti me pjesët përçuese.


Gjatësitë individuale të fibrave dhe lloji i përshtatshëm i burimit:

1. Për gjatësinë e shiritit LED me një ngjyrë silikoni deri në 5 m, burim LED 60W (konsumi i energjisë 8W/1 metër)
2. Për gjatësinë e shiritit LED RGB silikoni deri në 5 m, burim LED 100W (konsumi i energjisë 12W/1 metër)

Specifikimet teknike:

Lloji i furnizimit me energji elektrike: i ndërprerë
Aplikimi: LED
Lloji i furnizimit me energji elektrike: burimi i furnizimit me energji elektrike
Fuqia/performanca: 60 W
Tensioni i daljes: 12V DC
Rryma e daljes: 5A
Tensioni i furnizimit: 100-240 V
Rezistenca IP: IP67
Mbrojtja: kundër mbingarkesës, rritjes së tensionit, qarkut të shkurtër
Temperatura e punës: -30/75 gradë
Lidhja elektrike: përçuese 600 mm
Numri i daljeve: 1
Përmasat: 162,5 x 42,5 x 32 mm
Pesha: 400g

Përmbajtja e paketës:

1x furnizim me energji elektrike 60W DC12V
1x manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim