Syze feste RGB LED me animacione të ndryshme

Kodi: 27-029
17 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 14 917 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Syze feste RGB LED me animacione të ndryshme - syze të programueshme LED me 68 pikselë me ngjyra të plota. Ju do të bëheni një shfaqje me dritë në këmbë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Syze feste RGB LED me animacione të ndryshme - syze LED të programueshme për shfaqje me 68 pikselë me ngjyra të plota. Nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe dëshironi të shkëlqeni kudo, thjesht besoni se këto syze do të jenë zgjedhja juaj më e mirë. Ju mund të zgjidhni nga numri i madh i animacioneve që do të shfaqen në syzet tuaja RGB.

Çdo ditë, ju mund të ndryshoni animacionin e ngjyrave dhe do të keni akoma shumë kënaqësi me të. Janë mënyra më e mirë për të tërhequr vëmendjen në festa, koncerte apo disko. Syzet e partisë RGB LED nuk kanë bateri të integruar. Për ta përdorur atë, duhet të lidhni një karikues të jashtëm si aksesorë opsionalë.

Syzet LED RGB janë syze të programueshme me 68 pikselë me ngjyra të plota në pjesën e përparme. LED mund të tregojnë ngjyra të ndryshme duke përzier nivelet e ngjyrës së kuqe, jeshile dhe blu. Si dhe ekran LED në kompjuter ose telefon. Mikrokontrolluesi i integruar Arduino kontrollon ngjyrën e çdo piksel për të shfaqur një shumëllojshmëri të gjerë animacionesh shumëngjyrëshe. Megjithëse LED-et janë të ndritshme nga jashtë, me të vërtetë të ndritshme ... ato janë pothuajse të padukshme nga brenda. Ju mund të shihni mjaft lehtë përmes të çarave të syzeve.

Kujdes: kur të vishni këto syze, do të jeni në qendër të vëmendjes! Është e pamundur të anashkalosh syzet dhe kontaktohesh menjëherë me njerëzit. Ju do të bëheni një shfaqje dritash në këmbë dhe njerëzit që do t'ju ndalojnë të flasin me ju..

Çfarë do të merrni? Do të merrni një panel LED me 68 pikselë me ngjyra të plota, tabelë kontrolli, tabelë rezervë "hacker" për të shtuar qarkun tuaj dhe kompletin e instalimit të nevojshëm për montimin e kornizës + çelësin e vogël gjashtëkëndor. Gjithashtu do të merrni një kabllo të veçantë të hollë për t'u lidhur me burimin e energjisë. Kablloja USB është shumë e hollë për një mbajtje optimale.

Syze LED RGB

Syzet RGB janë bërë ekskluzivisht nga pllaka qark të printuar të dizajnuar me kujdes. Në mënyrë tipike, PCB (pllaka e qarkut të printuar) fshihet brenda hapësirës së mbyllur, por ne përdorëm modelimin 3D dhe teknikat precize të prodhimit për të krijuar një strukturë enigme e cila është shumë e fortë. Ato palosen dhe shpalosen ashtu si syzet e diellit aktuale. Të gjithë komponentët elektronikë janë të ekspozuar. Rekomandojmë të keni kujdes që të mos bini direkt në tokë dhe në ujë.

Kompleti i syzeve RGB vjen me komponentë elektronikë, të montuar plotësisht, por kërkon një instalim mekanik (pa saldim). Ju duhet të bashkoni disa pjesë së bashku (është mjaft argëtuese dhe zgjat rreth 15 minuta), instaloni tetë vidhat dhe lidhni kabllon. Paketa vjen me çelës gjashtëkëndor, ju duhet gjithashtu një kaçavidë e vogël Phillips, pincë ose piskatore të vogël dhe fije sigurie ose ngjitës.

Burimi i energjisë. Ndryshe nga syzet LED Matrix me një ngjyrë, syzet RGB kanë bateri të integruar. Kërkon shumë më tepër energji, kështu që vendosëm të përfshijmë kabllon e hollë të energjisë USB që mund të lidhet me një gamë të gjerë baterish portative të rikarikueshme USB (mund të blini në dyqanin tonë elektronik si një aksesor opsional).

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim