Syze LED të programueshme - Shkruani mesazhin tuaj

Kodi: 27-028
19 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 16 583 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Syze LED të programueshme - Shkruani mesazhin tuaj !! Programoni tekstin tuaj sipas disponimit tuaj ose zgjidhni nga një larmi animacionesh të paracaktuara.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Syze LED të programueshme - Shkruani mesazhin tuaj !! Programoni tekstin tuaj sipas disponimit tuaj ose zgjidhni nga një shumëllojshmëri animacionesh të paracaktuara. Këto syze partiake të programueshme LED (LED blu) kanë softuerin e tyre. Jetëgjatësia e baterisë së baterisë Li-on 400 mAh është deri në 4-5 orë në varësi të shkëlqimit dhe modeleve të zgjedhura. Gotat karikohen nëpërmjet kabllit USB (përfshihen kabllot e nevojshme).

Ndihesh mirë? Shkruani tekstin e duhur dhe besoni se do të jeni në qendër të vëmendjes kudo që të jeni! Me këto syze LED të programueshme do t'i tërheqni të gjithë sytë mbi ju. Janë mënyra më e mirë për të tërhequr vëmendjen në festa, koncerte apo disko.

Syze të programueshme LED

Ju mund të krijoni mesazhet tuaja nëpërmjet LED-ve në pjesën e përparme të syzeve, ose të zgjidhni nga një shumëllojshmëri animacionesh. Çdo kompjuter me port USB mund të përdoret për të ngarkuar mesazhe dhe dizajne të reja.

Syzet LED kanë qark të pajtueshëm me Arduino të integruar në tempullin e djathtë të syzeve dhe bateria e ringarkueshme është e ndërtuar në tempullin e majtë. Me softuerin e përfshirë Arduino IDE, ju lehtë mund t'i ndryshoni mesazhet me tekst në lëvizje në çfarëdo që dëshironi. Ne po punojmë gjithashtu në një program të lehtë për t'u përdorur që i ndihmon fillestarët të zhvillojnë modelet e tyre të animuara.

Syzet LED janë bërë nga PCB (pllakë qarku i printuar) për një pamje unike dhe akses të lehtë për eksperimentuesit elektronikë. Kjo do të thotë që syzet duhet të mbahen larg objekteve metalike si çelësat dhe bizhuteritë që mund të bëjnë qark të shkurtër elektronikën. Nëse bien në kontakt me ujë ose lëng, ato duhet të thahen plotësisht përpara përdorimit të radhës. Ato janë gjithashtu po aq të brishta sa çdo pajisje tjetër elektronike, ndaj duhet të jeni të kujdesshëm kur i trajtoni me to.

Të gjitha pjesët plastike të syzeve LED janë bërë duke përdorur teknologjinë e printuar RepRap 3D.

Specifikimet teknike:

  • 166 LED
  • 256 nivele të kontrollit të ndriçimit të LED-ve
  • Bateri litiumi 400 mAh
  • Karikimi me kabllo USB
  • Konvertuesi i integruar USB RS232

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim