Syze me dritë LED - ndezje sipas muzikës

Kodi: 27-034
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Syzet me dritë LED - ato pulsojnë sipas muzikës ose tingujve të tjerë (fjalë e folur, duartrokitje) me një bateri të ringarkueshme. Bëhu i jashtëzakonshëm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Syzet me dritë LED - ato pulsojnë sipas muzikës, që bien më së miri në një diskotekë, klub, festë apo festival, janë një investim i vërtetë për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe veçanërisht të lezetshëm. I përshtatshëm edhe si dhuratë origjinale për të dashurit. Syze të ndjeshme ndaj zërit , me sensorin që pulson sipas tingujve (muzikë, fjalë të folura, duartrokitje, etj.). Ju mund të blini syze online në dyqanin tonë elektronik.

El. furnizimi me energji elektrike: bateri e ringarkueshme
Funksioni : syze të ndjeshme ndaj zërit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim