Syzet disko Tron - Të ndjeshme ndaj zërit

Kodi: 27-033
1 700 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 417 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Syze disko Tron - Ndjeshme ndaj tingullit, shkëlqen më së miri në festë, disko, klub ose festival. Nëse ju pëlqen të jeni pika qendrore e vëmendjes, ose thjesht dëshironi të tërheqni interesin e të tjerëve dhe të jeni të ftohtë, këto syze janë investimi i duhur për ju.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Syzet e disko Tron - Të ndjeshme ndaj zërit, shkëlqejnë më së miri në festë, disko, klub ose festival. Nëse ju pëlqen të jeni pika qendrore e vëmendjes, ose thjesht dëshironi të tërheqni interesin e të tjerëve dhe të jeni të ftohtë, këto syze janë investimi i duhur për ju. Sigurisht që janë të përshtatshme edhe si dhuratë origjinale. Shitet online me çmim special!

Syzet përbëhen nga tre ngjyra: jeshile, rozë dhe blu, dhe korniza e syzeve është blu. Mënyrat e ndriçimit mund t'i ndryshoni kursin sipas dëshirës, ose ndriçim automatik (shkëlqim i përhershëm, vezullues) ose i ndjeshëm ndaj zërit , që do të thotë në ritmin e tingujve përreth (muzikë, të folur, etj.)

El. Furnizimi me energji elektrike: inverter EL (2 x bateri AA - nuk përfshihen)
Mënyrat e ndriçimit: ndriçim i përhershëm, vezullim i shpejtë ose i ngadaltë, ndezje nga tingujt e ambientit (muzika, fjalimi)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim