Shumë inverter për 8 fibra

Kodi: 02-032
2 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 083 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Multiinverter lejon ndriçimin e një teli el për disa sekonda, dhe pas fikjes një fije tjetër do të ndizet dhe ky cikël do të përsëritet vazhdimisht.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Multiinverter lejon ndriçimin e një teli el për disa sekonda, dhe pas fikjes një fije tjetër do të ndizet dhe ky cikël do të përsëritet vazhdimisht. Multi Inverter është ideal për të zbukuruar brendësinë tuaj duke përdorur fibra neoni. Inverteri lejon fuqizimin e 8 telave me shkëlqim, por gjatësia e tyre nuk duhet të kalojë 24 metra.

Përfshihet përshtatësi i energjisë me tension dalje 12V dhe 500 mA.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim