Barazues kravata - jeshile

Kodi: 88-120
1 900 L 1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Lidhja LED me sensor - mund të pulsojë nga tingulli (muzikë, fjalë e folur, duartrokitje, etj.). Ju mund të blini kravata online në dyqanin tonë elektronik.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Tie Equalizer LED, i cili dallohet për diskotekën më të mirë në klub, në një festë apo festival është investimi i duhur për ju nëse doni të merrni dhe të jeni veçanërisht të lezetshëm. E pershtatshme si dhurate e vecante per te dashurit. Lidhjet e ndjeshme ndaj zërit, blici i sensorit, me zë (muzikë, fjalë të folura, duartrokitje, etj.). Kravatat mund të blihen online në dyqanin tonë elektronik.

EL. Kutia e kontrollit të furnizimit me energji elektrike (2 x bateri AAA nuk përfshihen)
Funksioni: Lidhje të ndjeshme ndaj zërit

Lidhjet e gjata: 50 cm
Gjerësia e lidhjeve: 10.7 cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim