Doreza me dritë LED - skelet

Kodi: 88-149
1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Dorezat ndriçuese LED - skelet, janë të përshtatshme për festa, disko, festivale dhe ngjarje të tjera. Sigurisht që janë të përshtatshme edhe si dhuratë origjinale.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dorezat ndriçuese LED - skelet, janë të përshtatshme për festa, disko, festivale dhe ngjarje të tjera. Sigurisht që janë të përshtatshme edhe si dhuratë origjinale. Nëse ju pëlqen të jeni pika qendrore e vëmendjes, ose thjesht dëshironi të tërheqni interesin e të tjerëve dhe të jeni të ftohtë, këto doreza ndezëse janë vetëm për ju.

Doreza në çdo gisht ka tre ngjyra: e kuqe, blu dhe jeshile. Mënyrat e ndriçimit mund t'i ndryshoni natyrisht sipas dëshirës. Ju mund të zgjidhni nga gjashtë mënyra. Dorezat kanë madhësi universale (përveç duarve shumë të mëdha). Janë prej pambuku dhe material elastik, që ju të ndiheni sa më rehat.

Skeleti i dorezave LED

Specifikimet:

  • Ngjyrat RGB: e kuqe, blu, jeshile
  • 6 mënyra për të zgjedhur: ndezje e shpejtë, ndezje e ngadaltë, ndriçim i përhershëm i të gjitha ngjyrave, ndezje e kuqe, blu pulsuese, jeshile ndezëse
  • Furnizimi me energji elektrike: Bateri litium CR 2032
  • Nuk ka tela në doreza
  • Një madhësi i përshtatet të gjithëve (përveç duarve shumë të mëdha)

Shënim: Për shkak të përbërësve elektronikë në doreza, ato nuk mund të lahen. Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 10 vjeç.

Çmimi vlen për 1 palë/2 copë doreza LED

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim