Lidhjet e këpucëve me ngjyra - E verdhë LED

Kodi: 04-009
1 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Lidhëse shumëngjyrëshe të këpucëve - E verdhë LED. Vegla më e fundit për ju, që bie në sy më së miri në një diskotekë, klub, festë apo festival.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Lidhëse shumëngjyrëshe të këpucëve - E verdhë LED. Pajisja më e fundit për ju, që bie në sy më së miri në një diskotekë, klub, festë apo festival, është një investim i vërtetë për ju nëse doni të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni të lezetshëm. I përshtatshëm edhe si dhuratë origjinale për të dashurit.

El. furnizimi me energji elektrike: 1x CR 2032

Karakteristikat: e përhershme   dritë, vezullim i shpejtë, ndezje mesatare e shpejtë

Gjatësia: 112 cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim