Qafore LED e kuqe - tekst i programueshëm në ekran

Kodi: 88-233
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Qafore LED e kuqe - tekst i programueshëm në ekran. Vendosni sloganin tuaj reklamues, emrin, kontaktin celular, çdo gjë që dëshironi.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Qafore LED me tekst të kuq të programueshëm në ekran , me të cilin mund të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve. Vendosni sloganin tuaj reklamues, emrin, kontaktin celular, çdo gjë që dëshironi. Mund të vendosni deri në 6 mesazhe të ndryshmeekranin e lëvizjes LED , secila me deri në 256 karaktere . Për të krijuar tekstin, ju keni në dispozicion një gamë të plotë karakteresh me shkronja të mëdha dhe të vogla. Për shfaqjen e mëvonshme, keni 7 shpejtësi të ndryshme lëvizjeje dhe 9 nivele të rregullimit të ndriçimit. Në pjesën e pasme të panelit ka 3 butona për ndezje/fikje dhe një përzgjedhje menyje nga funksione të ndryshme. Funksionimi i ekranit LED sigurohet me bateri të rrumbullakët CR2032 të përfshirë. Qaforja LED vendoset në një kuti transparente me një kordon për qafën për mbajtje të rehatshme kudo.

A keni nevojë për të kontaktuar njerëzit përreth jush në fushën e marketingut apo seminarit?

Nuk do të jetë problem me këtë varëse LED - vendosni sloganin tuaj të reklamës, emrin, kontaktin celular, çdo gjë që dëshironi.

Karakteristikat:

plus Qafore LED e programueshme
plus Vendosja e çdo teksti
plus 6 mesazhe me 256 karaktere
plus 7 përcaktimi i shpejtësisë së tekstit të lëvizjes
plus 9 rregullime të ndriçimit

Specifikimet:

Ekran LED: i kuq
Bateria: CR2032
Përmasat: 7,6 cm (gjatësia) x 3,8 cm (gjerësia) x 0,52 cm (trashësia)

Përmbajtja e paketës:

1x varëse LED
1x Bateri
1x Mbulesë transparente
1x Litar 70 cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim