Rrip - i bardhë

Kodi: 03-010-1
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Rrip - i bardhë

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Rrip i bardhë për shitje me çmim të volitshëm mund ta blini online në dyqanin tonë të internetit. Rripi pa shtrëngim është ideal për të futur shtrëngimin e blerë.

Ngjyra: E bardhë
Gjatësia: 110 cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%
100%
Irina Nitu

Shume e kenaqur

Mania e ftohtë sillet mirë me klientin (merr parasysh opsionet, njofton çdo vonesë që mund të ndodhë, komunikon me ju përgjithmonë)
Rrip miell miell
E veshur çdo ditë me kopsa të ndryshuara dhe ka qëndruar për 6 muaj, madje me sukses
une nuk kam

Shume e kenaqur

Përkthyer nga: ro