Portofoli Ninja - kartë veglash shumëfunksionale 18 në 1

Kodi: 11-389
2 400 L 1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Portofoli Ninja - kartë veglash shumëfunksionale 18 në 1​. Mjet universal me dimensione minimale, por me funksionalitet maksimal.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Portofoli Ninja - kartë veglash shumëfunksionale 18 në 1. Mjet universal me dimensione minimale, por me funksionalitet maksimal. Do të jetë e dobishme kur keni nevojë të hapni, prerë, zhvidhosni, qëroni ose matni diçka. E bërë prej çeliku cilësor për performancë të besueshme sa herë që ju nevojitet. Mbani këtë mjet të hollë shumëfunksional me vete në portofolin tuaj, kudo që të jeni. Mund ta merrni edhe me vete në aeroplan dhe është veçanërisht i përshtatshëm për këdo që pëlqen të udhëtojë pa bagazhe të rënda. Në të njëjtën kohë, ai përshtatet lehtësisht në portofolin tuaj në vend të një karte krediti, dhe në të njëjtën kohë mund të përballojë edhe detyrat më komplekse. E shkëlqyeshme si një dhuratë origjinale për artizanët dhe udhëtarët.

Një mjet praktik që përshtatet saktësisht në portofolin tuaj. Ai zëvendëson deri në 18 vegla ose pajisje, duke përfshirë një matës dhe një hapës.

portofoli ninja - karta e mbijetesës

KULETA NINJA - kurrë nuk ndryshket, nuk përkulet dhe nuk humbet ngjyrën e saj

mini kartë mbijetese 18 mjete

Karakteristikat:

Mjet shumëfunksional në formatin e kartës së kreditit
Përshtatet në portofolin tuaj
Mjet shumë elegant dhe veçanërisht i përdorshëm
Ai përmban 18 funksione në një kartë
Një dhuratë e shkëlqyeshme për të gjithë meshkujt që fjalë për fjalë do të mahniten me kartën!


18 mjete të ndryshme:
4 x kaçavida,
6x dado dhe bulona gjashtëkëndore, madhësia: 2, 4, 6, 8, 10, 12
Shishe/kanaçe dhe hapëse letrash,
Hapës/prerës i kutive,
Vizitor/metër
Stenda telefoni
Scraper
TSA miratuar për përdorim kur udhëtoni me aeroplan
Asnjëherë nuk gërryhet, përkulet ose humbet ngjyrën e tij

Specifikimet teknike:

Materiali: metal
Përmasat e produktit: 8,5 x 5,3 cm
Pesha: 28 g

Përmbajtja e paketës:

1x kartë çeliku shumëfunksionale Ninja Wallet 18in1

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim