Kunjat me ngjarje të veçanta 12 copë në harta druri

Kodi: 66-055
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kunjat me ngjarje speciale 12 copë në harta druri janë një shtesë e shkëlqyer për të gjitha hartat e murit prej druri që do të gjeni në ofertën tonë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kunjat me ngjarje speciale 12 copë në harta druri janë një shtesë e shkëlqyer për të gjitha hartat e murit prej druri që do të gjeni në ofertën tonë. Shënoni ngjarjet e veçanta në jetën tuaj . Hartat 3D në mur janë një risi vegël në ofertën tonë, e cila do t'i interesojë të gjithëve, pavarësisht nëse jeni udhëtar apo ju pëlqejnë aksesorët TOP origjinal, të dizajnit të brendshëm. Falë kunjave SPECIAL EVENTS, tani mund të shënoni në hartën tuaj vendet dhe ngjarjet më të rëndësishme të jetës suaj.

Shtyhet direkt në hartën tuaj

kunjat e shtytjes në hartë

Motive të ndryshme shtytësesh (ngjarje të veçanta) në një hartë prej druri

shënues të veçantë në një hartë prej druri

Kompleti përmban butona të mbërthyer:

Dasma jonë - shënoni në hartë vendin ku i keni thënë po njëri-tjetrit dhe keni filluar të shkruani historinë tuaj të jetës.

Hëna jonë e mjaltit - Muaji ynë i mjaltit. Njerëzit e përjetojnë muajin e mjaltit zakonisht vetëm një herë dhe e mbajnë mend këtë kujtim gjatë gjithë jetës, shënojeni edhe në hartën tuaj.

Udhëtimi i parë – Udhëtimi i parë, adrenalina e madhe, pritshmëritë e mëdha dhe gëzimi janë ndjenjat e udhëtimit të parë.

Shtëpia jonë - Shtëpi e ëmbël shtëpi, ka vetëm një dhe kudo që të shkoni, shtëpia do të jetë gjithmonë vendi ku preferoni të ktheheni, shënojeni në një hartë prej druri.

Vendi i ëndrrave - Vendi i ëndrrave është një vend për të cilin ëndërron secili - një destinacion që duam ta vizitojmë dhe të njohim kulturën vendase.

Shtëpia verore - Shtëpia verore nuk duhet të jetë gjithmonë një shtëpi - ajo mund të jetë gjithashtu një destinacion popullor veror ku, si në shtëpi, ne gjithmonë na pëlqen të kthehemi, veçanërisht në verë.

Ra në dashuri - Vendi me të cilin u dashuruam, do të jetë gjithmonë diçka e veçantë dhe edhe nëse është një vend i vogël në mes të hiçit, ai do të mbetet gjithmonë qendra e universit për ju.

Pushimet tona - Pushimet tona, këtu keni kaluar momentet më të lumtura, më të bukura, më argëtuese dhe më të këndshme, me familjen, miqtë apo partnerin.

Motivi i Zemrës - Shënoni një vend që do të jetë gjithmonë çështje zemre për ju.

Motivi STAR - Diçka e veçantë, e jashtëzakonshme, befasuese ka ndodhur këtu - dhe vetëm ju do ta dini se çfarë.

Motivi i shtëpisë - Një monument i jashtëzakonshëm, një shtëpi verore, një vilë, një destinacion që ngjall tek ju një ndjenjë ngrohtësie, sigurie dhe gëzimi.

Përmbajtja e paketës:

1x pin Dasma jonë
1x pin Hëna jonë e mjaltit
1x pin Udhëtimi i parë
1x pin Shtëpia jonë
1x pin Vend ëndërr
1x pin Shtëpi verore
1x pin Ra në dashuri
1x pin Pushimet tona
Motivi HEART 2x pin
1x kunjë STAR motiv
1x pin motiv HOUSE

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim