Glob tape me kunja 18x18 cm - BLU

Kodi: 66-058
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Globi i tapës me kunja 18x18 cm - BLU​ është i përsosur si dekorim për dhomën e punës, dhomës së punës, zyrës ose dhomës, është e mundur të ngjitni shtylla të ndryshme.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Globi i tapës me kunja 18x18 cm - BLU​ është i përsosur si dekor për dhomën e punës, zyrës ose dhomës, është e mundur të bashkëngjitni shtylla të ndryshme - duke e bërë atë një planifikues të shkëlqyer ngjarjesh. Jetojmë në një kohë të nxituar dhe shumë prej nesh kanë aq shumë përgjegjësi në ditë, saqë shpesh harrojmë të bëjmë gjërat që kemi planifikuar. Globi gjeometrik mund të shërbejë si një kujtesë , pasi mund t'i bashkëngjitni shënime të ndryshme dhe të ndiqni orarin tuaj kohor dhe përgjegjësitë ditore. Ai tregon kufijtë e SHTETEVE, KRYEQYTETET e tyre, liqenet dhe lumenjtë më të mëdhenj. E gjithë bota shfaqet në një glob të formës gjeometrike të një ikozaedral (njëzet mure) që i jep asaj një pamje origjinale vërtet të pazakontë. Është një dekorim që do të tërheqë vërtet vëmendjen e të gjithëve. Globi gjeometrik është 18 cm i lartë dhe 18 cm i gjerë.

Glob tape me kunja - përpunim i saktë i një globi dekorativ që do t'i kënaqë të gjithë.

Glob tape me kunja

Falë faktit se është prej tape, mund t'i bashkëngjitni komente, ide, shënime ose moto të ndryshme.

glob tape
Specifikimet:
Përmasat: 18 x 18 cm
Materiali: Tapë
Përmbajtja e paketës:
1x Globe
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim