Fangë vampiri -  këpurdha të rreme që tërhiqen - këpurdha DELUXE 2 copë

Kodi: 91-024
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Zhazhdë vampirësh -  fanta të rreme që tërhiqen - këpurdha DELUXE 2 copë do të ndiheni si një vampir ose drakulë e vërtetë - perfekte për kostumin e Halloween.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Zhanghat e vampirëve - këpurdha të rreme që tërhiqen - këpurdha DELUXE 2 copë do të ndiheni si një vampir ose drakulë e vërtetë - perfekte për kostumin e Halloween. Ata nuk dallohen nga dhëmbët e vërtetë të vampirëve. Fangs Vampire Deluxe janë zhvilluar dhe prodhuar në një fabrikë të vërtetë protezash dhe përmbajnë një ngjitës hipoallergjik, në mënyrë që të mund t'i vendosni në mënyrë të sigurt këto këpurdha në gojë.

Dhëmbët e Drakulës - Zhangat e vampirëve jo vetëm për Halloween

Dhëmbët e Drakulës - Fangat e vampirëve jo vetëm për Halloween

E shkëlqyeshme për Halloween

Nëse keni një festë të Halloween-it, këta dhëmbë vampiri do të jenë shtesa perfekte për veshjen tuaj për vampir. Ngjitini ato në qenin tuaj, vendosni pak gjak të rremë dhe do të jeni plotësisht bindës.

dhëmbët vampir për halloween

Përdorimi i përsëritur

Ju mund t'i përdorni dhëmbët disa herë, ato mund të priten lehtësisht për t'iu përshtatur çdo dhëmbi të vërtetë. Në këtë mënyrë ato përshtaten në mënyrë të përkryer në gojën tuaj pa asnjë shqetësim. Paketa përfshin një udhëzues dhe çimento hipoallergjike.


Specifikim:

  • Përmasat: 1,6 x 0,1 cm
  • Materiali: plastikë
  • Pesha: 1g


Përmbajtja e paketës:
1x Fangs Vampire Deluxe

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim