Mpresë brisk - mprehëse rroje luksoze prej druri Gentleman's Choice

Kodi: 11-496
2 900 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Mpresë rroje - mprehëse luksoze e briskut prej druri X Gentleman's Choice do të sigurojë deri në 4 herë jetëgjatësi më të gjatë shërbimi të briskut dhe briskut të disponueshëm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Mpresë rroje - mprehëse luksoze e briskut prej druri X Gentleman's Choice do të sigurojë deri në 4 herë jetëgjatësi më të gjatë shërbimi të briskut dhe briskut të disponueshëm. Në të njëjtën kohë, i mban ato të mprehta dhe higjienike të pastra. Me të mund të mprehni pothuajse të gjitha brisqet e disponueshme. Thjesht mprehni brisqet dhe pastroni me ujë ose krem rroje. Mprehësi i briskut është i padëmshëm për shëndetin dhe është bërë nga bambu i qëndrueshëm, i papërshkueshëm nga uji dhe ekologjik.

Makinë rroje druri - ideale për dhuratë

brisk mprehës - mprehëse teh druri


Specifikim:

  • Përmasat: 14,5 x 5,5 x 1,5 cm
  • Pesha: 80 gram

Përmbajtja e paketës:

1x mprehës brisk
1x Litar për varje

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim