Kube magnetike - argjendi

Kodi: 21-006
3 300 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Shiten kube magnetike te reja - argjend i materialit NdFeB (Neodymium) ne ngjyra te ndryshme me cmim te mire mund ti blini online ne e-shopin tone.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kubikë magnetikë - argjend - Kubikët magnetikë të rinj NeoCube përmbajnë 125 kuba të materialit NdFeB (neodymium). Përshtatshmëri edhe më e mirë e kubeve, më shumë mundësi për kreativitetin dhe fantazinë tuaj. Ato janë të përshtatshme për zhvillimin e aftësive motorike të të gjitha kategorive të moshave, pavarësisht nga gjinia. Ju thjesht do të bini në dashuri me këto Kube Buckey. Një dhuratë perfekte për të dashurit tuaj ose të dashurit tuaj.

Paketa përfshin: 125 copë kubikë të materialit të ri NdFeB
Ngjyra: Argjend

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim