Topa argjendi Magnetike 29 copë + Shufra magnetike 36 copë

Kodi: 21-014
3 600 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Topa argjendi Magnetike 29 copë + Shufra magnetike (shkopinj) 36 copë. Ky grup përmban 29 topa çeliku (diametri 8 mm) dhe 36 shufra magnetike (gjatësia 24 mm).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Topa argjendi Magnetike 29pc + Shufra magnetike (shkopinj) 36pc. Ky komplet përmban 29 topa çeliku (diametri 8 mm) dhe 36 shufra magnetike (gjatësia 24 mm), të cilat janë bërë nga materiali NdFeB (Neodymium). Përshtatshmëri edhe më e mirë e topave dhe shufrave, më shumë opsione për kreativitetin dhe imagjinatën tuaj. Ato janë të përshtatshme për zhvillimin e aftësive motorike për të gjitha moshat, pavarësisht nga gjinia. Ju thjesht do të bini në dashuri me këto topa Buckey Ball me shufra. I gjithë kompleti dorëzohet në një kuti praktike prej kallaji.

Një dhuratë ideale për ju ose të dashurit tuaj

Topa argjendi me shufra

Ju mund të krijoni modele të pakufizuara gjeometrike ose abstrakte me këto topa dhe shufra magnetike, të stimuloni fleksibilitetin dhe lëvizjen e duarve dhe gishtërinjve tuaj, ndërsa jeni duke u argëtuar. Portativ dhe i përshtatshëm për udhëtime , pushime, relaksim dhe argëtim me miqtë. Me këtë komplet me shufra magnetike dhe topa, nuk ka kufizime ose kufizime kur krijoni forma. Krijoni forma të ndryshme 2D dhe 3D , yje, stoli, forma gjeometrike, ndërtesa ose struktura në shumë kombinime. Varet vetëm nga imagjinata dhe kreativiteti juaj.

shufra magnetike neodymium argjendi me topa

Shufra NeoCube me topa:

Ata mbështesin kreativitetin dhe imagjinatën hapësinore
Ata çlirojnë tensionin dhe stresin
I përshtatshëm për momente relaksi
Ato përmirësojnë përqendrimin
Ata praktikojnë lëvizshmërinë dhe shkathtësinë e gishtërinjve
Zbuloni magnetizmin dhe eksperimentoni me topa
Ngjyra : topa - argjend, shkopinj - argjend

Paketa përmban:
29 topa çeliku (diametri 8 mm)
36 shufra magnetike (gjatësia 24 mm)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim