Hapëse elektrike me dritë të pasme blu

Kodi: 94-015
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Hapëse elektrike e verës me dritë të pasme blu - Ky hapës është i përsosur, harroni tërheqjen e gjatë nga tapa. Duhet vetëm të ndizni hapësin dhe tapa del në pesë sekonda.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Hapëse elektrike e verës me dritë të pasme blu - Ky hapës është i përsosur, harroni tërheqjen e gjatë nga tapa. Duhet vetëm të ndizni hapësin dhe tapa del në pesë sekonda. Ky hapës ynë nuk mund të humbasë në shtëpinë tuaj. Mund ta ngarkoni hapësin duke përdorur karikuesin e përfshirë në paketim.

Përmbajtja e paketës:

  1. Hapëse elektrike
  2. Ngarkues
  3. Heqse folieje

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim