Set i vogël vere

Kodi: 94-016
2 300 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 917 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Set i vogël vere, i cili përfshin zgjatimin për derdhjen e verës, tapë vere dhe hapëse universale. I përshtatshëm si dhuratë për të gjithë dashamirët e verës.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Set i vogël vere, i cili përfshin zgjatimin për derdhjen e verës, tapë vere dhe hapëse universale. I përshtatshëm si dhuratë për të gjithë dashamirët e verës.

1. Zgjatje për derdhjen e verës - jo më pika të derdhura! falë ndihmësit tonë unik që nuk mund të mungojë në shtëpinë tuaj. Dizajni i saj elegant duket me luks në çdo shishe verë. Ky ndihmës i dobishëm do të sigurojë që nuk do të derdhen më pika. Miku juaj do ta vlerësojë vërtet këtë vegël të shkëlqyer.

2. Tapë vere - Me këtë tapë nuk do të prishni verën e papiur dhe pijet e gazuara do të mbajnë të gjitha flluskat brenda shishes. Shishja mbyllet me vakum ver shpejt dhe lehtë. Thjesht shtypni vazhdimisht pompën e pistës për të nxjerrë ajrin nga shishja. Vendosni ditën e mbylljes së shishes në tregues dhe do të keni një pasqyrë të freskisë së pijeve.

3. Hapëse universale e verës - me këtë hapëse universale elegante nuk do të keni problem të hapni asnjë shishe.               

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim