Set verë luksoze në formën e një shishe

Kodi: 94-029
3 900 L 3 400 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Set i verërave luksoze në formën e një shisheje, me dizajnin e saj të padukshëm, përshtatet në mënyrë të përkryer mes shisheve të tjera dhe është gjithmonë i dobishëm me aksesorët e saj praktik të verës.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Set i verërave luksoze në formën e një shisheje, me dizajnin e saj të padukshëm, përshtatet në mënyrë të përkryer mes shisheve të tjera dhe është gjithmonë i dobishëm me aksesorët e saj praktik të verës. Kompleti i verës përfshin tapakë me levë, tapë, hinkë, unazë pikuese dhe heqës folie . Aksesorët individualë janë të renditur në një paketë unike dhe për këtë arsye mund të shërbejnë edhe si element dekorativ në vitrinë ose në bar. Ky set është i përshtatshëm edhe si dhuratë për një adhurues të verës apo për raste të ndryshme si evente, ditëlindje, dasma, përvjetorë, festa. Seti ofron aksesorë praktik dhe të thjeshtë kur pini verë.

Set i verës në një shishe

Seti i aksesorëve përfshin:

Heqëse petë - përdoret për të hequr fletën nga maja e shishes shpejt dhe saktë.

Tapa tapash - tapa klasike për të nxjerrë tapën nga qafa e shishes

Hinka - shërben si mjet shtesë në qafën e një shishe për të parandaluar pikat e panevojshme në tavolinë.

Tapë - nëse ka mbetur pak verë brenda shishes, duke përdorur këtë tapë do të hiqni ajrin e tepërt nga shishja për ta mbajtur verën në gjendje të freskët për konsum të mëtejshëm dhe për të parandaluar derdhjen.

Unaza pikuese - unaza në qafën e shishes shërben si kapëse e pikave të derdhura të padëshiruara.

Karakteristikat:

plus dizajn unik i paketimit
plus një set i dobishëm për çdo adhurues të verës
plus përdorim shtëpiak, kamping, piknik

Përmbajtja e paketës:

1x tapash me levë
1x heqës folie
1x gyp
1x tapë
1 x unazë pikimi

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim