Stilolaps ari - stilolaps ekskluziv i artë me qëndrim

Kodi: 100-014
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Stilolaps ari - stilolaps ekskluziv i artë me stendë për shkrime luksoze është një manifestim i elegancës dhe stilit modern. Dizajn spektakolar dhe ndërtim i saktë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Stilolaps ari - stilolaps ekskluziv i artë me stendë për shkrime luksoze është një manifestim i elegancës dhe stilit modern. Me dizajnin e tij spektakolar dhe ndërtimin e saktë, ai është një aksesor ideal për ata që vlerësojnë bukurinë dhe cilësinë jo vetëm në të shkruar, por edhe në shprehjen vizuale.

Stilolaps ekskluziv floriri me stendë

Elegancë fisnike në formë të artë

Një stilolaps i artë është një simbol i vërtetë i elegancës dhe stilit. Sipërfaqja e saj e artë garanton një pamje spektakolare dhe ndërtimi i saj i ekuilibruar siguron shkrim të rehatshëm dhe të saktë. Qofshin nënshkrime, dokumente të rëndësishme apo shënime personale, ky stilolaps do t'i sjellë elegancë fisnike shkrimit tuaj.

stendë ari për stilolaps ari

Një thesar në tryezën tuaj

Një stilolaps me një stendë është më shumë sesa thjesht një mjet shkrimi. Është një thesar i vërtetë që dekoron tavolinën tuaj dhe tërheq vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Shfaqja dhe përsosmëria e tij e bëjnë atë jo vetëm një mjet praktik, por edhe një simbol të suksesit dhe përsosmërisë suaj.

stilolaps elegant ari me qëndrim

Specifikim:

  • Ndërtim i saktë
  • Sipërfaqja e artë jep një pamje spektakolare dhe luksoze
  • Ndërtim i balancuar për shkrim të rehatshëm dhe preciz
  • I përshtatshëm si një dhuratë e jashtëzakonshme për raste të veçanta


Përmbajtja e paketës:
1x stilolaps i artë me mbështetëse

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim