Dritat e pemës së Krishtlindjes - LED Twinkly Strings - 600 copë (48 m) RGB+W me BT + Wi-Fi

Kodi: 78-075
24 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 20 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Dritat e pemës së Krishtlindjes - Strings inteligjente LED Twinkly - 600 copë (48 m) RGB+W me Bluetooth + Wi-Fi dhe mbrojtje IP44.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dritat e pemës së Krishtlindjes - Smart LED Twinkly Strings - 600 copë (48 m) RGB+W me Bluetooth + Wi-Fi. Dritat inteligjente të Krishtlindjeve – Dritat me të cilat do të dashuroheni. Këto drita revolucionare LED pemësh sjellin dekorime unike ndriçimi në shtëpitë tona duke përdorur teknologjinë më të fundit. Dritat LED të pemës kontrollohen nëpërmjet një aplikacioni celular që është i pajtueshëm me Android dhe iOS .

Pajisjet komunikojnë me njëra-tjetrën me valë duke përdorur Wi-Fi dhe Bluetooth . Mund të çiftoni dhe kontrolloni 10 pajisje ndriçimi Twinkly menjëherë, ose 4000 LED , me të njëjtin motiv dhe model drite shfaqëse. Ju mund të krijoni animacionet tuaja të mahnitshme që do të mbushin dhe ndriçojnë të gjithë dhomën. Dritat janë të dizajnuara për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm - mbrojtje IP44 .

Dritat e pemës - Drita inteligjente LED TWINKLY - 600 copë

Dritat e pemës së Krishtlindjes - fije vezulluese

Pema e Krishtlindjeve LED - Drita TWINKLY - 600 copë

ndriçim vezullues i pemësdritat vezulluese të pemës së Krishtlindjes

Dritat e Krishtlindjeve Twinkly Strings përbëhen nga 600 copa dritash LED të përshtatshme për të dekoruar pemën e Krishtlindjes. LED ndodhet çdo 8 cm në kabllo, e cila është e zezë dhe jeshile - për t'u bashkuar me pemën. RGB + W do të thotë që dritat LED mund të bëjnë një nuancë të lehtë RGB prej 16 milionë ngjyrash + W të bardhë . Mund të rregulloni intensitetin e dritës dhe ngjyrën e saktë nga shkalla e ngjyrave. Ky edicion special përfshin integrimin e shtëpisë inteligjente me Google Assistant dhe Amazon Alexa.

Dekorimi juaj mund të krijohet nga disa pajisje dhe forma të ndryshme . Dëshironi një zinxhir të lehtë në mur, një kornizë me ngjyra në dritare dhe një pemë të madhe Krishtlindjesh në mes të dhomës? Nuk është problem! Krijoni skenën tuaj dhe kontrolloni atë menjëherë me një temë të përbashkët ndriçimi.

llamba inteligjente të Krishtlindjeve

Dritat LED për pemën e Krishtlindjes kontrollohen nëpërmjet një aplikacioni celular për Android dhe iOS

Aplikacioni i sofistikuar celular çifton telefonin inteligjent me pajisjen dhe ju mund ta kontrolloni atë menjëherë. Vetë aplikacioni harton paraqitjen e dritave dhe më pas mund të vendosni lehtësisht një ngjyrë të ndryshme për secilën llambë ose grup llambash veç e veç. Kontrolli është shumë i thjeshtë, i shpejtë dhe intuitiv . Në aplikacion, mund të zgjidhni nga modelet e paracaktuara, të shkarkoni modele të reja nga interneti nga galeria në internet ose të krijoni temat tuaja dhe t'i ruani ato.

aplikacioni celular twinkly

Ju gjithashtu mund të kontrolloni intensitetin e dritës, shkallën e ndryshimit, ngjyrën, nuancën, shkëlqimin, rrotullimin, përzierjen dhe më shumë. Funksioni i kohëmatësit ju lejon të vendosni dritën që të ndizet dhe fiket automatikisht sipas një plani kohor. Funksioni i listës së luajtjes ju lejon të vendosni lloje të ndryshme temash në rend kronologjik dhe t'i ndryshoni ato automatikisht sipas cilësimeve.

aplikimi i dyfishtëkontrolli i dritave me celularpema më e bukur e Krishtlindjesshirit led wifi

Me pajisjen USB opsionale MUSIC DONGLE , pema juaj e Krishtlindjes do t'i përgjigjet muzikës së luajtur në dhomë, drita do të ndryshojë dhe do të kalojë në ritmin e muzikës , sipas parametrave të vendosur. Ekzistojnë një sërë modelesh dhe temash të disponueshme për zgjedhjen e "shfaqjes sipas muzikës", të cilat mund të modifikohen dhe vendosen për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me MUSIC mund të shijoni edhe videolojëra, të përjetoni një dimension të ri kur luani lojëra! Dritat që ndryshojnë në ritmin e muzikës, ndërsa barazuesi grafik kërcen menjëherë në çdo festë. Pajisja USB MUSIC është një produkt shtesë, duhet ta blini në dyqanin tonë elektronik.

muzikë vezulluese

Një LED unike që ka të gjitha ngjyrat e ndritshme të ylberit

shirit drite leddritat led wifi

Karakteristikat:

plus 600 LED
plus Kontroll përmes aplikacionit celular
plus Lidhje Wi-Fi dhe Bluetooth
plus Ngjyra RGB + Ngjyrë e bardhë W e dritës
plus Mbrojtje IP44


Specifikim:

Numri i diodave: 600
Gjatësia e kabllit nga drita e parë në përshtatës: 3,5 m
Rezistenca: IP44
Diametri i diodës: 4,3 mm
Lidhja: Wi-Fi, Bluetooth
Hapësira e diodave të lehta: 8 cm
Lloji LED: RGB i shpërndarë i sheshtë
Kabllo: e zezë-jeshile
Tensioni i hyrjes: 240 V
Tensioni i daljes: 24V / 1,5A
Jetëgjatësia e llambës: mbi 30,000 orë


Përmbajtja e paketës:

1x llamba LED për pemën e Krishtlindjes me 600 dioda + kontrollues
1 x përshtatës
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%