Shirita vertikal LED 5 m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi me 190 copë diodë AWW - led i bardhë

Kodi: 78-019
12 900 L 7 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 6 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Shirita vertikal LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi me 190 copë diodë AWW - LED e bardhë me kontroll përmes aplikacionit në smartphone.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shirita vertikal LED 5m - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi me 190 copë diodë AWW - LED e bardhë me kontroll përmes aplikacionit në smartphone. Ky zinxhir revolucionar i dritës LED sjell një dekorim unik me dritë në shtëpitë tona duke përdorur teknologjinë më të fundit. Dritat kontrollohen nëpërmjet një aplikacioni celular që është i pajtueshëm me Android dhe iOS .

Pajisjet komunikojnë me njëra-tjetrën me valë duke përdorur Wi-Fi dhe Bluetooth . Mund të çiftoni dhe kontrolloni 10 pajisje ndriçimi Twinkly menjëherë, ose 4000 LED , me të njëjtin motiv dhe model drite shfaqëse. Ju mund të krijoni animacionet tuaja të mahnitshme që do të mbushin dhe ndriçojnë të gjithë dhomën. Dritat janë të dizajnuara për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm - mbrojtje IP44 . Gjatësia e zinxhirit të lehtë është 5 metra, lartësia e shiritit më të gjatë vertikal është 60 cm.

Shirita vertikal LED - Zinxhir i lehtë TWINKLY 5M - 190 copë LED i bardhë

shirita vertikalë të ndriçuar led

Shiriti i dritës përbëhet nga 190 copë drita LED të përshtatshme për dekorimin e mureve. Dritat ndahen në 50 shirita vertikalë, të cilët përmbajnë drita LED me një model prej 2-4-6-2-5 copash të vendosura çdo 10 cm. Ky botim i artë përfshin dioda AWW - me të cilat mund të vendosni, përveç intensitetit, ngjyrën e bardhë ideale sipas nevojës - nga qelibar, në të bardhën e ngrohtë, në të bardhën e ftohtë. Ky edicion special përfshin integrimin e shtëpisë inteligjente me Google Assistant dhe Amazon Alexa.

Dritat e Krishtlindjeve në depo në shtëpi - dekorime për Krishtlindje të jashtme dhe të brendshme

dritat led wifi te bardha

Dekorimi juaj mund të krijohet nga disa pajisje dhe forma të ndryshme . Dëshironi të keni xhingla ari në mur, një kornizë me ngjyra në dritare dhe një pemë të madhe Krishtlindjesh në mes të dhomës? Nuk është problem! Krijoni skenën tuaj dhe kontrolloni atë menjëherë me një temë të përbashkët ndriçimi.

llamba inteligjente të Krishtlindjeve

Zinxhir universal LED i kontrolluar nëpërmjet një aplikacioni celular për Android dhe iOS

Aplikacioni i sofistikuar celular çifton telefonin inteligjent me pajisjen dhe ju mund ta kontrolloni atë menjëherë. Vetë aplikacioni harton paraqitjen e dritave dhe më pas mund të vendosni lehtësisht një ngjyrë të ndryshme për secilën llambë ose grup llambash veç e veç. Kontrolli është shumë i thjeshtë, i shpejtë dhe intuitiv . Në aplikacion, mund të zgjidhni nga modelet e paracaktuara, të shkarkoni modele të reja nga interneti nga galeria në internet ose të krijoni temat tuaja dhe t'i ruani ato.

aplikacioni celular twinkly

Ju gjithashtu mund të kontrolloni intensitetin e dritës, shkallën e ndryshimit, ngjyrën, nuancën, shkëlqimin, rrotullimin, përzierjen dhe më shumë. Funksioni i kohëmatësit ju lejon të vendosni dritën që të ndizet dhe fiket automatikisht sipas një plani kohor. Funksioni i listës së luajtjes ju lejon të vendosni lloje të ndryshme temash në rend kronologjik dhe t'i ndryshoni ato automatikisht sipas cilësimeve.

aplikimi i dyfishtëkontrolli i dritave me celularshirit led wifi

Me pajisjen USB opsionale MUSIC DONGLE , zinxhiri juaj i dritës do t'i përgjigjet muzikës së luajtur në dhomë, drita do të ndryshojë dhe do të kalojë në ritmin e muzikës , sipas parametrave të vendosur. Ekzistojnë një sërë modelesh dhe temash të disponueshme për zgjedhjen e "shfaqjes sipas muzikës", të cilat mund të modifikohen dhe vendosen për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me MUSIC mund të shijoni edhe videolojëra, të përjetoni një dimension të ri kur luani lojëra! Dritat që ndryshojnë në ritmin e muzikës, ndërsa barazuesi grafik kërcen menjëherë në çdo festë. Pajisja USB MUSIC është një produkt shtesë, duhet ta blini në dyqanin tonë elektronik.

muzikë vezulluese

Një diodë unike LED në të cilën mund të vendosni ngjyrën e saktë të së bardhës - nga qelibar, në të bardhën e ngrohtë, në të bardhën e ftohtë

botim i artë twinkly

Karakteristikat:

plus 190 LED
plus Kontroll përmes aplikacionit celular
plus Lidhje Wi-Fi dhe Bluetooth
plus Qelibar/ari, dritë e bardhë e ngrohtë dhe e bardhë e ftohtë
plus Përdorimi universal
plus Mbrojtje IP44

Specifikim:

Modeli: TWI190GOP-TEU
Numri i diodave: 190
Numri i shiritave vertikal: 50
Skema e shiritave: 2-4-6-2-5 dritat LED
Gjatësia e kabllit nga drita e parë në përshtatës: 3,5 m
Zona e ndriçuar: 5x0,6 m (L x H)
Hapësira e diodave LED: 10 cm
Hapësira e shiritave vertikal: 10 cm
Rezistenca: IP44
Diametri i diodës: 4,3 mm
Lidhja: Wi-Fi, Bluetooth
Lloji LED: AWW mat + i pastër, konkave
Kabllo: transparente
Tensioni i hyrjes: 240 V
Tensioni i daljes: 24V/1A
Jetëgjatësia e llambës: mbi 30,000 orë


Përmbajtja e paketës:

1x zinxhir i lehtë LED me 190 dioda + kontrollues
1 x përshtatës
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim