Poppers Fuck ME - 13 ml

Kodi: 05-077
1 800 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 500 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers Fuck ME - 13 ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një popper origjinal direkt në shitje përmes eshop-it, të cilin mund ta blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers Fuck ME - 13 ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një popper origjinal direkt në shitje përmes eshop-it, të cilin mund ta blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!!!

  • produkti përmban 13 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakës së hapur!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nëse thithet
  • mbajeni larg fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim