Rrip Led - Ngjyrë jeshile

Kodi: 03-007
3 800 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 167 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Mbështetja e rripit LED - Jini origjinal, Jini të nxehtë, Jini të ftohtë dhe zgjidhni shtrëngimin më të mirë të rripit led me lëvizje dhe të programueshëm dhe vini re mesazhin tuaj..

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kopsa e rripave led jeshile me kornizë të thjeshtë metalike - Jini origjinal, Jini të nxehtë, Jini të ftohtë dhe zgjidhni shtrëngimin më të mirë të rripit led me lëvizje dhe të programueshëm dhe vini re mesazhin tuaj.. Nuk ka asgjë më të lehtë sesa të vini në festë të shkruani një mesazh dhe thjesht prisni për pikëpamjet kurioze të të gjithë njerëzve. Ne do ta lëmë atë vendim në dorën tuaj

  • Rregullime të shpejtësisë dhe ndriçimit në bord
  • Mund të ruajë deri në 6 mesazhe, çdo mesazh 256 karaktere të gjatë
  • Lloji i baterisë - 2x CR2032
  • Zgjedhje LED: Blu, E kuqe
  • Shes vetëm kopsë rripi led - pa rrip

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim