3 cm - Shirit udhëzues për montim alumini për shiritat e dritës LED

Kodi: 79-023
100 L Çmimi përjashtuar TVSH: 83 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Shirit udhëzues për montim alumini 3 cm i gjatë, i përshtatshëm për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shirit udhëzues për montim alumini 3 cm i gjatë, i përshtatshëm për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm. Thjesht lidhni hekurudhën në vendin e dëshiruar me vida dhe mund ta kapni me lehtësi shiritin LED silikoni në këtë shirit udhëzues. Me këtë mënyrë ju vendosni shiritin LED në formën e dëshiruar. Hekurudha udhëzuese është prej alumini, e cila garanton qëndrueshmëri, rezistencë dhe peshë të ulët. Hekurudha ka një 1 vrimë të shpuar paraprakisht për një vidë.

shirit alumini për shiritin e dritës led

Falë shinave udhëzuese, mund ta rregulloni shiritin e dritës sipas nevojës.

montimi i shiritave led

shirita led

Specifikimet:

Materiali: alumini
Ngjyra: argjend
Gjatësia: 3 cm
I përshtatshëm për shirita drite LED silikoni me trashësi 6x12 mm ose 8x16 mm

Përmbajtja e paketës:

1 x kapëse për montim alumini

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim