50 cm - Shirit udhëzues plastik për montim për shirita të lehta LED

Kodi: 79-019
700 L Çmimi përjashtuar TVSH: 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Shirit udhëzues për montim PVC 50 cm i gjatë - i bardhë, i përshtatshëm për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shirit udhëzues për montim PVC 50 cm i gjatë - i bardhë, i përshtatshëm për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm. Thjesht lidhni hekurudhën në vendin e dëshiruar me vida dhe mund ta kapni me lehtësi shiritin LED silikoni në këtë shirit udhëzues. Me këtë mënyrë ju vendosni shiritin LED në formën e dëshiruar.

shina udhëzuese për shiritin led

Falë shinave udhëzuese, mund ta rregulloni shiritin e dritës sipas nevojës.

montimi i shiritave led
shirita led
Specifikimet:
Materiali: plastikë
Ngjyra: e bardhë
Gjatësia: 50 cm
I përshtatshëm për shirita drite LED silikoni me trashësi 6x12 mm ose 8x16 mm
Përmbajtja e paketës:
1x bagazh montimi PVC i bardhë 50cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim