Furnizimi me energji elektrike për shirit LED me temperaturë të bardhë të rregullueshme 2700-6500K - 150W DC24V

Kodi: 79-027
5 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 4 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Furnizimi me energji elektrike për shirit LED me temperaturë të bardhë të rregullueshme 2700-6500K - 150W DC24V me certifikim IP67.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Furnizimi me energji elektrike për shirit LED me temperaturë të bardhë të rregullueshme 2700-6500K - 150W DC24V me certifikim IP67 - çfarë do të thotë rezistencë ndaj pluhurit dhe rritje të rezistencës ndaj ujit. Furnizimi me energji elektrike është projektuar për përdorim me shirita LED dhe kërkon instalim profesional. Ato janë të lidhura me rrjetin elektrik (230V). Ato janë veçanërisht të përshtatshme për montim të integruar, por është e nevojshme të sigurohet një furnizim i mjaftueshëm i ajrit për ftohje. Paketa nuk përfshin kabllo, dhe vetë furnizimi me energji duhet të mbrohet nga kontakti me pjesët përçuese.

Ky burim është i përshtatshëm për përdorim vetëm me shirit LED CCT ndriçues me 1800 drita LED me temperaturë të rregullueshme të dritës së bardhë 2700-6500K deri në një gjatësi maksimale prej 7 metrash.

Specifikimet teknike:

Lloji i furnizimit me energji elektrike: komutues
Aplikimi: LED
Lloji i furnizimit me energji elektrike: burimi i furnizimit me energji elektrike
Fuqia/performanca: 151,2 W
Tensioni i daljes: 24 V DC
Rryma e daljes: 6,3A
Tensioni i furnizimit: 100-240 V
Rezistenca IP: IP67
Mbrojtja: kundër mbingarkesës, rritjes së tensionit, qarkut të shkurtër
Temperatura e punës: -25/60 gradë
Lidhja elektrike: përçuese 600 mm
Numri i daljeve: 1
Përmasat: 191 x 63 x 37 mm
Pesha: 740g

Përmbajtja e paketës:

1x furnizim me energji elektrike 151,2W DC24V
1x manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim