Gome mbyllëse me fund me ngjyrë për shirita LED të ndriçuar me trashësi 8x16 mm

Kodi: 79-018
200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 167 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Gome mbyllëse me fund me ngjyrë për shirita LED me ndriçim silikoni me trashësi 8x16 mm - një prizë (kapakë gome) pas prerjes së shiritit LED.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Gomë mbyllëse me fund me ngjyrë për shirita LED me ndriçim silikoni me trashësi 8x16mm - një prizë (kapakë gome) pas prerjes së shiritit LED. Këto terminale nevojiten kur shkurtohen shiritat LED, kështu që fundi i prerë do të izolohet dhe do të përfundojë estetikisht bukur në një ngjyrë të përshtatshme . Ju mund të zgjidhni nga disa nuanca ngjyrash: e kuqe, blu, jeshile, e verdhë, rozë, e bardhë.

kapakët fundorë për shiritat led

Specifikimet:

Prizat (kapakët) janë të përshtatshëm për shirita LED me ndriçim silikoni me trashësi 8x16mm.
Materiali: gome
Ngjyra: opsionale - sipas zgjedhjes suaj

Përmbajtja e paketës:

1x prizë fundore me ngjyrë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim