Telekomanda me ngjyra RGB për shiritin e dritës LED RGB silikoni

Kodi: 79-013
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Telekomanda me prekje e ngjyrave RGB + ndriçimi + MODE + shpejtësia për shiritat e dritës LED silikoni RGB me rreze deri në 20 metra.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Telekomanda me prekje e ngjyrave RGB + ndriçimi + MODE + shpejtësia për shiritat e dritës LED silikoni RGB me rreze deri në 20 metra. Me këtë telekomandë, ju mund të rregulloni me lehtësi shiritin tuaj të dritës LED RGB, saktësisht sipas nevojës. Mund të përdorni telekomandën me prekje për të kontrolluar ndezjen/fikjen e dritës LED, për të vendosur një ngjyrë specifike (7 ngjyra të ndryshme) , për të rritur ose ulur ndriçimin e ndriçimit (dimmer), për të ndryshuar modalitetet e dritës (ndezje, ndezje alternative, ndryshim ngjyrat) dhe kontrolloni shpejtësinë e këtyre ndryshimeve . Kontrolluesi ka një rreze veprimi deri në 20 metra dhe mundësohet nga bateritë 3xAAA.

rgb shofer led pas

Telekomanda ju ofron opsionet e mëposhtme për vendosjen e shiritit të dritës LED RGB:


1. E kuqe statike - rregullimi i nivelit të ndriçimit
2. jeshile statike - rregullimi i nivelit të ndriçimit
3. blu statike - rregullimi i nivelit të ndriçimit
4. e verdha statike - rregullimi i nivelit të ndriçimit
5. vjollcë statike - rregullim i nivelit të shkëlqimit
6. bruz statik - rregullimi i nivelit të shkëlqimit
7. bardha statike - rregullimi i nivelit të ndriçimit
8. alternimi i 3 ngjyrave, RGB - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
9. 7 ngjyra të alternuara - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
10. alternimi i 3 ngjyrave, zbehja - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
11. 3 ngjyra të alternuara, tejmbushje - rregullim i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
12. alternimi i 7 ngjyrave, zbehja - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
13. 7 ngjyra të alternuara, tejmbushje - rregullim i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
14. alternimi i 3 ngjyrave, ndezje - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
15. alternimi i 7 ngjyrave, ndezje - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
16. alternimi i 3 ngjyrave, ndezja e alternuar - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
17. alternimi i 7 ngjyrave, ndezja e alternuar - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit
18. modaliteti automatik - rregullimi i nivelit të ndriçimit dhe shpejtësia e alternimit

kontrollues i shiritave led

Specifikimet:

Kontrolluesi RGB - furnizimi me energji elektrike: DC 12V-24V
Telekomanda - furnizimi me energji elektrike: 3xAAA bateri (nuk përfshihen)
Prodhimi: 6Ax3CH 18A max.
Fuqia: 216W/423W (12V/24V)
Gama e telekomandës: deri në 20 m
Temperatura e funksionimit: -20 deri në 60°C
Dimensionet e kontrolluesit RGB: 83x79x33 mm
Dimensionet e telekomandës: 113x55x22 mm
Pesha e dkontrolluesit RGB: 120 g
Pesha e telekomandës: 30 g

Përmbajtja e paketës:

1x kontrollues RGB
1x Telekomandë
1x Manual

Punon vetëm me shirit LED RGB (jo shirita LED klasikë me një ngjyrë) !!!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim