Bluzë LED me ekran rrotullues - e kuqe

Kodi: 01-094
4 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Bluzë LED me një ekran rrotullues - e kuqe. Bluzë e bukur me ekran ku mund të vendosni deri në gjashtë mesazhe. Me këtë bluzë të programueshme mund të jeni krijues i mesazheve.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Bluzë LED me ekran rrotullues - e kuqe . Bluzë e bukur me ekran ku mund të vendosni deri në gjashtë mesazhe. Me këtë bluzë të programueshme mund të jeni krijues i mesazheve. Ju jeni seksi, ndaj shkruani në brez dhe tërhiqni vëmendjen e të gjithëve.

Mbishkrimet në një bluzë mund të përdoren gjithashtu për qëllime reklamimi duke futur fjalët tuaja, logot dhe gjithçka që dëshironi. Varet nga krijimtaria juaj. Nuk ka asgjë më të lehtë se sa të vish në një festë, në klub, të vendosësh tekstin e duhur dhe të bëhesh në qendër të vëmendjes. Kjo është një nga gjërat që duhet të keni.

Paneli LED

 • Lehtësisht i programueshëm
 • Për të lëvizur tekstin nuk kërkohet asnjë softuer ose kabllo
 • Numri i LED-ve: 21 x 7
 • Madhësia e panelit: 120 mm x 39 mm
 • 6 vendndodhje memorie dhe secila përmban 255 karaktere
 • Mundësia e shtimit të karaktereve të ndryshme speciale (për shembull $, @, *,>, <, =,?, Zemra dhe buzëqeshje)
 • Teksti qëndron edhe pas fikjes së panelit LED
 • Vendosja e 9 shpejtësive të lëvizjes së tekstit
 • Cilësimet e ndriçimit
 • 2 x bateri CR2032 (të përfshira)
 • Këmishë larëse, thjesht hiqni panelin LED

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim