Inverter EL i makinës - I ndjeshëm ndaj zërit

Kodi: 02-030
900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Inverter EL i makinës - Drejtues LED i ndjeshëm ndaj zërit për telat e ndriçimit. Thjesht lidhni këtë kontrollues me el-wire dhe do të merrni shumë veçori të reja për momentin. Fibra LED do të reagojë (shkëlqejë) kur kap ndonjë tingull përreth.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Inverter EL i makinës - Drejtues LED i ndjeshëm ndaj zërit për telat e ndriçimit . Thjesht lidhni këtë kontrollues me el-wire dhe do të merrni shumë veçori të reja për momentin. Fibra LED do të reagojë (shkëlqejë) kur kap ndonjë tingull përreth.

Pas zbulimit të muzikës , ajo do të fillojë të pulsojë sipas ritmit, do të shkëlqejë me çdo tingull etj. Me potenciometrin, mund të kontrolloni ndjeshmërinë e pajisjes ndaj tingujve përreth. Inverteri lejon më shumë fibra neoni të lehta, por gjatësia totale e tyre nuk duhet të kalojë 10 metra. Për të përdorur shirita të shumtë, duhet të blini spliter - spinën për lidhjen e shiritave të shumtë.

  • Tela me shkëlqim deri në 10 m
  • Kontrolli i ndjeshmërisë së zërit
  • Kontrolli i ndriçimit
  • Mundësohet nga priza e çakmakut

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim