Party Neon Fiber 2,3 mm + inverter zëri El 9V

Kodi: 101-3
2 800 L 2 400 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 000 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Parti fibër Neon 2,3 mm (ngjyra sipas zgjedhjes suaj) + Set El Inverter 9V i ndjeshëm ndaj zërit. Kur porositni mund të zgjidhni çdo kombinim ngjyrash të fibrave El party.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Parti fibër neon 2,3 mm (ngjyra sipas zgjedhjes suaj) + Set El Inverter 9V i ndjeshëm ndaj zërit

Kur porositni, mund të zgjidhni çdo kombinim ngjyrash të Glow El Wires.
(Thjesht shkruani në një shënim porosie se çfarë ngjyre dëshironi)

Bateri EL inverter 9V - Kontrollues LED i ndjeshëm ndaj zërit për fibra. Thjesht lidhni kontrolluesin me fibër dhe ai merr shumë veçori të reja menjëherë. Fibra LED do të reagojë (pulsojë nga çdo tingull përreth. Në muzikë ajo fillon të pulsojë me ritëm dhe do të ndizet duke duartrokitur etj. Me potenciometrin mund të kontrolloni ndjeshmërinë e pajisjes për të kontrolluar tingullin përreth jush.

Seti përfshin fibra unike neoni të cilat mund t'i kombinoni në mënyrë arbitrare, për të përshtatur në madhësinë që ju nevojitet qoftë në një fustan feste apo dekorime të tjera - makina, bare. Gjatësia standarde e fibrave është 3 metra.

tel

Karakteristikat e inverterit:

 • Fuqinë deri në 10 m fibra
 • Kontrolli i ndjeshmërisë së zërit
 • Kontrolli i fibrave të ndriçimit
 • Plotësisht i lëvizshëm
 • Përdor një bateri 9V (nuk përfshihet)

Karakteristikat e fibrave:

 • Fleksibil dhe rezistent ndaj ujit, mund të përkulet në çdo formë
 • Deri në 360 gradë ndriçim
 • Jetëgjatësia: më shumë se 12000 orë
 • Ideale për ahengje, dekorime në rroba, dekorime makinash, ahengje, dekorime lokalesh e të tjera
 • Diametri i fibrës: 2,3 mm
 • Gjatësia e fibrave: 3 m
 • Temperatura e punës: - 40 ° C deri në 80 ° C
Përmbajtja e paketës:
 • Inverter i ndjeshëm ndaj zërit 9V
 • Tel neoni 2,3 mm sipas zgjedhjes suaj

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim