8 Top - top orakull për hamendje të së ardhmes

Kodi: 11-391
1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

8 Top - top orakull për hamendje të së ardhmes, i cili është aq i panjohur për të gjithë. Topi i tregimit të fatit.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

8 Top - top orakull për hamendje të së ardhmes, i cili është kaq i panjohur për të gjithë. Topi i tregimit të fatit - nuk mund të vendosni shpesh? Dëshironi të dini përgjigjet e pyetjeve të jetës? Mos kërkoni më tej, Topi Mysterious 8 është këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni pyetjen, të tundni topin 8 dhe do të merrni përgjigjet tuaja . PARALAJMËRIM!!! Mund të merrni përgjigjen që nuk e prisni!

Topi i parashikimit të 8 topave është mjeti i përsosur për të parashikuar të ardhmen.

top orakull 8 Top

8 Ball është një artikull argëtues që mund ta njihni nga një sërë reklamash, seriale ose filmash. Me të do të përjetoni momente të panumërta argëtimi. Ajo do të krijojë një atmosferë të veçantë dhe do t'i japë një shtysë çdo feste, festë apo ulje me miqtë. Vendoseni në duart e mikut, kolegut ose anëtarit të familjes tuaj - bëni të gjitha pyetjet më sekrete dhe lëreni këtë objekt magjik - 8 Ball t'i përgjigjet atij.

PARALAJMËRIM - Kompania jonë nuk është përgjegjëse për saktësinë e parashikimit ose për informacionin që do të parashikojë topi.

plus Nuk nevojiten bateri
plus Shumë momente argëtuese me miqtë
plus Një tundje do t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja


Vetitë

Materiali: ABS
Dimensionet: Ø10 cm
Pesha: 188 g

Përmbajtja e paketës:

1x 8 Top - top mistik
1x manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

99%