Filxhan lentet e kamerës - filxhan kanoni me foto termo udhëtimi (filxhan) për kafe/çaj 500 ml

Kodi: 11-570
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kupa e lenteve të kamerës - filxhan kanoni me termo fotografik udhëtimi për kafe/çaj 500 ml​ në formën e një objektivi fotografik do të kënaqë çdo adhurues të fotografisë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kupa e lenteve të kamerës - filxhan termo fotografik kanoni (filxhan) për kafe/çaj 500 ml​ në formën e një objektivi fotografik do të kënaqë çdo adhurues të fotografisë. Ju mund ta përdorni turin termik si një filxhan klasik ose një termos. Është i përshtatshëm si për pije të ftohta ashtu edhe për ato të nxehta që zgjasin për shumë orë në filxhan. Pjesa e brendshme është prej çeliku inox, i cili siguron ruajtjen e temperaturës së pijeve.

Lentet e kamerës filxhan kafeje (filxhan) termo

Lentet e kamerës filxhan kafeje (filxhan) termo

Është mirë ta nisësh mëngjesin me një filxhan çaj

Turi është gjithashtu i pajisur me një kapak, i cili parandalon derdhjen e pijes nga filxhani dhe gjithashtu parandalon që pijet e nxehta të ftohen shumë. Është e këndshme të filloni mëngjesin me një filxhan çaj në një filxhan që ju motivon në hobi. Nëse dëshironi të kënaqni një mik fotograf, jepini atij frymëzimin e përsosur dhe shikoni veprën e artit të krijuar nga duart e tij.

turi termik në formën e një lente fotografike

Specifikim:

  • Një dhuratë e bukur për një fotograf
  • Vëllimi: 0,5 l
  • Përmasat: Ø 8 x 24 cm
  • Pesha: 430 g
  • Materiali: plastikë dhe çelik inox

Përmbajtja e paketës:
Lente fotografike 1 x termos - filtri me termos udhëtimi 500 ml

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim