Komplet uiski - karafe uiski luksoz + 2 gota në një stendë druri

Kodi: 11-420
12 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 10 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Komplet uiski - karafe uiski luksoz + 2 gota në stendë druri, që do ta bëjnë një eksperiencë servirjen e uiskit ose burbonit!

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Komplet uiski - karafe uiski luksoz + 2 gota në stendë druri, që do ta bëjnë një eksperiencë servirjen e uiskit ose burbonit! Kompleti përfshin gjithashtu një hinkë, një tapë qelqi për një karafe, darë akulli inox ose gurë akulli për pije dhe 9 copë gurë akulli në qese. Karafa dhe gotat janë bërë prej xhami të pastër kristal, të lehtë, të kalitur . Karafa ka një vëllim prej 850 ml . Baza është prej druri të llakuar të klasit të parë, mbi të cilin vendoset një karafe në mes dhe anash ka hapësirë për dy gota, të cilat janë të pjerrëta butësisht. Qesja elegante e zezë përmban 9 copa gurësh akulli dhe darë çeliku inox për trajtimin me gurë. Një gyp i vogël çelik inox do t'ju ndihmojë të shtoni pijen tuaj të preferuar në karafe.

Uiski qelqi luksoz i vendosur mbi bazë druri + gota + gurë akulli

karafe uiski luksoz

Surprizoni familjen tuaj dhe impresiononi miqtë tuaj me këtë set luksoz në formën e një diamanti

karafe luksoze borboni
Specifikim:
Vëllimi: 850 ml
Materiali: xhami, dru
Përmasat: 33x14x23 cm
Pesha: 1 kg
Përmbajtja e paketës:
1 x karafe
2x filxhan
1x Darë akulli prej çeliku inox
1 x qese
9 x gurë akulli
1 x gyp çeliku inox
1x tapë qelqi për karafe

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (2)

99%