Kthetrat e mishit prej metali - BBQ grirëse mishi me kthetra të ariut (gërryes derri i tërhequr)

Kodi: 11-502
2 400 L 1 300 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 083 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kthetrat e mishit prej metali - Grirësi i mishit me kthetra të ariut BBQ (gërryes derri i tërhequr) zëvendëson një pirun të ngathët ose një thikë të rrezikshme në kuzhinë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kthetrat e mishit prej metali - Grirësi i mishit me kthetra të ariut BBQ (gërryes derri i tërhequr) zëvendëson një pirun të ngathët ose një thikë të rrezikshme në kuzhinë. Do ta bëjë më të lehtë për ju që të grisni mishin e derrit, të trajtoni një pulë të tërë ose të hiqni mishin nga skara. Me kthetra metalike dhe një dorezë druri, ky mjet është i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur. Nëse doni vetëm të grisni mishin, mjafton një thua nga grirësja, mjafton tjetra për të mbajtur mishin. Makina e mishit do t'jua bëjë më të lehtë punën me mishin, por do të jetë gjithashtu një dhuratë jokonvencionale dhe me stil për çdo familje.

Kthetrat e mishit ose grirësja për copëtimin e mishit

Kthetrat e mishit ose grirësja për copëtimin e mishit

bbq claws​ - Kthetra të gjithanshme

Mund të përdorni gjithashtu grirësin metalik me kthetra mishi për të kthyer mishin ose për të parandaluar rrëshqitjen e një pjese të mishit gjatë prerjes. Mund ta përdorni grirësin jo vetëm për mishin, mund të prisni edhe fruta me të ose të përzieni sallatat. Për shkak të dorezës së drurit, rekomandohet larja e duarve.

bbq claws prestar mishi

Specifikim:

  • Materiali: dru dhe çelik inox
  • Përmasat: 11,5 x 2 x 9,5 cm
  • Pesha: 200 gram


Përmbajtja e paketës:
1x Grirëse mishi metalike

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim