Kub frutash - kube logjike të lojërave me enigmë - banane + mollë + limon

Kodi: 11-581
2 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 083 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Kubi frutash - kube logjike të lojërave enigmatike - banane + mollë + limon​ në formën e frutave është një ndryshim argëtues nga kubi klasik i Rubikut

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kubiku i frutave - lojë puzzle, kube logjike - banane + mollë + limon​ në formën e frutave është një ndryshim argëtues nga kubiku klasik i Rubikut . Përmban 3 forma frutash me nivele të ndryshme vështirësie. Është i përshtatshëm për të gjitha moshat nga 3 vjeç e lart dhe ofron mundësi të pafundme. Është i shkëlqyeshëm për të shpërqendruar fëmijën tuaj në shtëpi ose për të luajtur gjatë udhëtimeve të gjata, ose për të rriturit që duan të hidhen herë pas here në botën e fëmijëve.

Fruta puzzle - lojë puzzle kubike

Fruta puzzle - lojë puzzle kubike

Të gjithë do të argëtohen

Puzzle frutash përmban 3 forma frutash dhe 3 nivele të ndryshme: banania është niveli i lehtë, molla është niveli mesatar dhe limoni është niveli më i vështirë për t'u bashkuar. Puzzle është bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë , e cila është e fortë, e qëndrueshme, e sigurt dhe e padëmshme për njerëzit dhe mjedisin.

lojë puzzle frutash kubike frutash

Specifikim:

 • Dimensionet:
  • Banane 15 x 4 x 8 cm
  • Mollë 8 x 8 x 8 cm
  • Limon 9 x 6 x 6 cm
 • Materiali: ABS
 • Pesha: 270 gram

Përmbajtja e paketës:
1x lojë puzzle, enigmë frutash - banane, mollë, limon

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim