Parashikuesi i motit prej xhami stuhie dhe barometri në formën e një pike

Kodi: 11-459
5 900 L 4 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 4 083 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Parashikuesi i motit nga xhami i stuhisë dhe barometri në formën e një pike — parashikimi i motit. Bazuar në presionin dhe ndryshimet atmosferike, ai parashikon parashikimin e motit

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Parashikuesi i motit dhe barometri i xhamit të stuhisë në formën e një rënie​ - parashikimi i motit. Këto gota unike dhe dekorative të stuhisë do t'i përgjigjen ndryshimeve atmosferike të motit në një mënyrë misterioze dhe janë përdorur në anije që nga vitet 1850. Madje u përdor nga Charles Darwin për të parashikuar motin kur ai ishte në rrugën e tij për në Galapagos. Kristalet do të ndryshojnë formën në varësi të motit aktual. Moti i lagësht dhe me mjegull mund të pritet kur kristalet janë të dukshme. Xhami i turbullt me ​​kristale të vegjël do t'i tregonte Çarls Darvinit se stuhia ishte në rrugën e saj dhe xhami i pastër do të thoshte mot i pastër.

Bazuar në presionin dhe ndryshimet atmosferike, ai parashikon parashikimin e motit

Parashikues i stuhisë së xhamit të motit - rënie e madhe - parashikimi i motit

Këto gota dekorative do t'i përgjigjen ndryshimeve atmosferike . Ata të gjithë kanë formën e tyre të bukur unike dhe qëndrimin që do të duken të shkëlqyera në raftet tuaja. Pikat vendosen në një piedestal të bukur prej druri dhe mund të vendosen kudo. Një pikë xhami e stuhisë funksionon më mirë kur vendoset pranë një dritareje dhe lihet të sedimentohet për 2 javë.

Parashikimi i motit dhe parashikuesi i barometrit të xhamit të stuhisë


Karakteristikat e produktit:

Paketim luksoz
Piedestal i bukur prej druri
Parashikimi i Motit
Pika e xhamit vendoset në një stendë të bukur prej druri

Specifikim:

Materiali: qelqi dhe druri
Përmasat e xhamit të vogël: 8 x 8 x 13,5 cm
Përmasat e xhamit të madh: 11,5 x 11,5 x 22 cm
Pesha e xhamit të vogël: 311 gram
Pesha e xhamit të madh: 740 gram
Materialet: xhami, dru dhe lëng

Përmbajtja e paketës:

1x xhami Storm - një rënie e madhe

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

95%