Pastrues furça grimi - set elektrik me 8 mbajtëse

Kodi: 11-538
3 900 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Pastruesi i furçës së make-up - elektrik përmirëson lëkurën duke i mbajtur furçat përgjithmonë të pastra dhe duke eliminuar mundësinë e thithjes së baktereve.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Pastruesi i furçave të kozmetikës - grupi elektrik me 8 mbajtëse përmirëson shëndetin e lëkurës duke i mbajtur furçat përgjithmonë të pastra dhe duke eliminuar mundësinë e thithjes së baktereve. Pastruesi modern multifunksional është projektuar për vetëpastrim të shpejtë, të përshtatshëm dhe të lehtë, çka sigurohet nga larja dhe tharja efektive brenda 20 sekondave.

Pastrues elektronik furçash - për grim

Pastrues elektronik furçash - për grim

I përshtatshëm për lloje të ndryshme furçash

Pastruesi elektrik rrotullues është i pajisur me një tas me mbulesë kundër spërkatjes së ujit. Pastruesi është i përshtatshëm për shumicën e furçave të grimit dhe përmban 8 mbajtëse me diametra të ndryshëm që përputhen më mirë me diametrin e dorezës. Një buton përdoret për të ndezur dhe fikur pastruesin, gjë që e bën më të lehtë përdorimin. Nëse është e nevojshme, mund të rikarikohet nëpërmjet kabllit USB të përfshirë.

furçat e pastrimit të make-up-it

Specifikim:

  • Materiali: Materiali: ABS, silikoni
  • Përmasat: 11 x 11 x 16 cm
  • Pesha: 378 gram


Përmbajtja e paketës:
1x mbajtëse furçesh 5-24 mm
1 x pastrues furça grimi
1x kabllo USB
1x manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim